reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Kasiu to Ty jestes super mama! Nie daj sie facetowi. Niektórzy naprawdę sie pozamieniali mózgiem nie powiem z czym ..,,
Życiowa nie denerwuj sie, pogadajcie na spokojnie po południu, bo rano ludzie nerwowi sa, ale moja przyjaciółka narzeka dokładnie na to samo ci Ty. Ja nie wiem co z tymi chłopami...
Mamakulka z tym nie braniem kwasu foliowego to loteria. Jest niestety sporo przypadków chorych dzieci z powodu niedoborów kwasu foliowego. Tani jest, lepiej brać:)

Ja dzisiaj rano potwierdziłam testem, ze ciąży brak wiec w lipcu bede w ciąży, mowię Wam :D
Miłego dnia kochane moje piękne!:*

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
No wiadomo , że lepiej brać :)

Słuchaj Kasia bo ci nie opisałam. Ten gość to jakiś padalec i niech spada. Jeszcze będzie się prosił. Nie przejmuj się bo wszystko się ułoży kochana.

Napisane na SM-N910C w Forum BabyBoom

Dziewczyny pomocy. Obudził mnie skurcz łydki cholera. Ja biorę na dobę 400 mg magnezu wiec jak to mozliwe... nie mam siły , boję sie spac bo to jest straszne. Nic nie pomogło. Ano ciągnięcie nogi w druga stronę , ani masowanie. Kosmos.

Ola niendostaniesz jeszcze l4 kochana bo on musi Co potwierdzić ciążę. Dostaniesz zaświadczenie i dopiero l4. U mnie jak potwierdził to pytał o l4 ale ja nie chciałam. Co do nie mówienia o ciąży to ja nie mówiłam , ale nie ze względu na poronienie możliwe bo nie lubię myśleć o złych rzeczach. Lepiej pozytywnie mówić , że nic się nie stanie :) Ja czekałam na papier zaswiadczajacy bo kim by nie był Twój szef to ludziom się nie ufa .
Jak masz na papierze , że ciąża to nie może Cię zwolnić a tak to może i jeśli jest chujem to to zrobi.

Mamakulka, moze potasu za malo?

Nie wiem kurcze staram się uzupełniać. Ostatnio oprócz tego , że potas mam w witaminach ciążowych to wsuwalam śliwki i bananasy żeby było . Nie wiem może się spielam a nie czułam i się złapał.

Ej patrzcie jakie stylowe spacerówki :D
0e45265db6c7b83a7b040cb07a980c69.jpg

Ja to jakis czas temu Wam pisalam, ze mi powieka dolna skacze. I kurcze skakala ciagle 5 dni i do tej pory raz dziennie czy dwa mi sie to zdarza. A to juz ze dwa tygodnie beda. Biore magnez. Nie wiem czy nie zbadac elektrolitow. Normalnie pulsuje na maksa, bardzo szybko

No to dalej bede dzielnie brala magnez :-)

Co do wieku ciazy to mi str bellybestfriend pokazuje, ze od dzis II trymestr, zaczelam 14 tydzien

Cześć dziewczynki :-)
A tu we Francji sie bierze cały complex witamin od 2 miesięcy przed zajściem i zmienia sie je w 2 trymestrze na inne . Taki komplet witamin biorę co w tym jest 800 kwas foliowy i wszystko inne magnez , żelazo , c , b6 , wapń ... Itd ...

reklama
Do góry