reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

mysle anettko ze to przedewszystkim kazda kobieta jest inna:)ja jak dostalam okres po porodze to lekarz mi mowi ze jestem teraz bardzo plodna i musze uwazac:)
moja kolezanka karmila i zaszla w ciaze nie planowana..kazda z nas jest inna:)nawet teraz kazda sie stara o dziecko o jednej sie udaje szybko drugiej nie:)

ja dzis pojechalam do pracy ale wlasnie sie wracam bo maz dzwoni ze synek chory.wiec ide z nim do lekarza i zostaje w domu.leje u nas wiec bedziemy sie pieszczotac w lozku:)a ja umowilam sie przy okazji do gina po synku wiec moze pojde na bete..zobaczymy:)

reklama
Anette nie mogę nie brać magnezu bo w ciazy mi lekarka kazała brać . Nie wiem jak sobie pomóc. Moja siostra mówi , że przejdzie jak urodze. Jak jeszcze 18 tygodni będę musiała mieć skurcze to chyba zdechne hehe

Tatinko kochana trzymam mocno kciuki żeby beta była dobrze upieczona :D
Ciekawi mnie jeszcze Myszuniapp... chyba by się chwalila :)

Napisane na SM-N910C w Forum BabyBoom

Ja się rano rąk pokklocilam z moim ze do tej pory jestem wkurzona. .. wstałam o 6 ale mnie przycisnelo do wc i jak wyszłam to już musiałam na wariata robić wszystko tu się myje, budzę mała, robię herbatę i kanapkę. ta nie chce wstać. trzeba ją ubrać. ja się musze pomalować a ten wstał 25po i do mnie co ja taka zła. .. wiec mu mowie ze rano się nawet za przeproszeniem wysrac nie mogę bo później biegam i się spóźniam. a ten to wstawaj 10min wcześniej. . scielo mnie... bo rano to wszystko ja musze robić. mówię że jakby wstał on 10 min wcześniej to by mu korona z głowy nie spadła a by przypilnowal małej czy zrobił mi herbatę chociaż a nie ja jemu to on stwierdził że przecież ON się wyrabia... no kurde jakbym tylko o swoją dupe miała zadbać to tez bym się wyrobila. wiec nawrzeszczalam na niego no i małej niestety też się oberwalo (ale ja przepraszam później jak szłysmy ze na nią nakrzyczalam)... :( do pupy wszystko :(

No tak ale lekarz mówił ze zawsze swoim pacjetkom kaze brać jak juz się dowiedza o ciąży bo tez nie brały przed i zdrowe dzieci. .juz zaczęłam brać kochana od dzisiaj :*
Dlatego mowie, ze na przyszlosc :-) bo wiadomo, ze sa laski, ktore dowiaduja sie pozniej o ciazy nieplanowej i wtedy tez biore od wtedy i zwykle nic sie nie dzieje. Ale jak juz jestes uzbrojona w wiedze i swiadomie planujesz to lepiej zaczac od razu nie czekajac

Kochana znam to z autopsji. Jak mnie do szału doprowadza tonjak on mówi , że się wyrabia .... albo to nic nie rób . Nie maluj się itp. Szlag trafia co? Poza tym hormony robią swoje i jeszcze bardziej się wsciekasz. Dajcie spokój. Ale życiowa moja droga odetchnij i pomysl żeby się wypchal :D

reklama
Kwas foliowy uzupełniamy tez odpowiednią dieta wiec ja sie nie martwie bo z racji bycia wegetarianka bardzo dbam o to co jem żeby nikt mi nie zarzucał, że mięso trzeba jeść.
Strasznie nie lubię takiego gadania albo pytań jk mój syn będzie żył bez mięsa. Przecież będzie miał braki. Czego? Skoro nigdy nie jadł ? Wrr aż się nakrecam :D

Do góry