reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Dowela tez musisz być cierpliwa. Ola robiła wcześniej testy i nawet nie było cienia cienia i wykluczona ciąża a po10 dniach prosz bardzo :) spokojnie kochana , może jednak się udało :*

Napisane na SM-N910C w Forum BabyBoom

Tylko, ze u mnie była jedna szansa na ciąże, wtedy tez śluz był bardzo owulacyjny. No ale moze wieczorem mocz był zbyt rozwodniony. Nie wiem sama. Po prostu juz bym chciała okres dostać jeżeli ciąży nie ma :(

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Ja dodam od siebie, że jedna z moich koleżanek zrobiła test w dniu @ i dostała negatyw. Zapomniała o temacie. Ale @ tydzień nie przychodziła więc znów zrobiła test i miała już ll kreski.
Mam też koleżankę której testy w 3 msc nie wychodzily a na usg dziecko jak malowane. Także głową do góry. Każdy organizm jest inny.

Napisane na SM-G903F w Forum BabyBoom

Kochana ani ja ani Ola nie miałyśmy płodnego sluzu. Ja nie miałam chyba nigdy i bałam się , że nie mam owu a tu proszę ta dam jestem ja w dwupaku z Ignaskiem :) nie martw się na zapas , a jeśli bardzo Cię to gryzie to udaj się do lekarza i zbadaj jajniki kochana. 3 dni po terminie miesiączki test z wieczornego moczu może nue być wiarygodny. Widzisz, tu u nas masz przykłady tego , że mimo negatywnych testów można być w ciąży. Obie Ole miały na początku negatywy :)

dowela ja na poczatku mialam jedna kreske wiesz jakiego mialam dola chcialam zrobic po tygodniu bo mysle brzuch jak na okres boli a udowodnie mojemu ze nie jestem aaa tu takie cos :):)

Załączniki

• 12966659_1033976250028376_2133597437_n.jpg
    12966659_1033976250028376_2133597437_n.jpg
    42,7 KB · Wyświetleń: 56
reklama
Cyc po babci :D przed ciążą takie miałam też.

Życiowa , dobrze , że pogoda ładna :* wiesz , nie nadwyrezaj się kochana moja . Może szefostwo zmniejszy Ci ilość godzin? Coś wspominałaś pamiętam. Pytałaś? Ja zadupiam na 4 pietro codziennie po 3 razy tutaj bo z psem musze wychodzić i tez czasem mam dosyć ale przynajmniej może waga stanie...

Ja zadupiam na 3 piętro po 4 razy dziennie , ale juz niedługo tak do 3-4 miesięcy sie wyprowadzamy do domu nareszcie !

Do góry