reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Dzień dobry :)

Ja juz byłam w urzędzie pracy. Chcieli mnie dać na staż do gimnazjum dla osób niepełnosprawnych, ale tam to trzeba się nadzwigac. Dzieci duże, a tu pieluche trzeba zmienić jeszcze Cie zwyzywaja. Koleżanka tam pracowała to trzeba być silnym i fizycznie i psychicznie.

Kasiu ja kawy w 1 trym nie moglam pic, bo mnie odrzucalala. W 2 jak wypije to spać nie moglam, także pije rzadko i z mlesiem :)

Aniu, Ola ma rację odpocznij i zacznij starania. Nie ma co tracić czasu, ale wszystko zależy od Twojego samopoczucia. Trzymam kciuki za Ciebie Aniołku!

Dora jak samopoczucie??

Kuleczko Ty gruby tyłku :D przeszłas teraz sama siebie! Nie widziałaś chyba grubego ****:] jak dziś się czujesz??

India piękny brzuszek :-) podobny do mojego.

Dziewczynki co z Viola??? Martwię się :(

reklama
Dobrze się czuje , brzuch trochę ciągnie w dół , ale poza tym ok. A Ty kochana ? Ja mam łapę jak Pudzian wiec serio mówię , że nie jestem kruszynka :D my z moim mężem jak flip i flap[emoji14]

Ja też się denerwuje co z Violka...

Dobrze, że nie poszłaś na ten staż. W sumie jesteś już na takim etapie , że niedługo i tak bęben nie pozwoli Ci pracować :D

Napisane na SM-N910C w Forum BabyBoom

A dzisiaj tez Wam wstawię fotkę :) brzuch juz mniejszy niż wczoraj , chyba Ignacy się ułożył inaczej no i może wczoraj było jakieś wzdecie. Cholera wie.
c7572346cfe0aa29bff26c86aa26977f.jpg

Cyc po babci :D przed ciążą takie miałam też.

Życiowa , dobrze , że pogoda ładna :* wiesz , nie nadwyrezaj się kochana moja . Może szefostwo zmniejszy Ci ilość godzin? Coś wspominałaś pamiętam. Pytałaś? Ja zadupiam na 4 pietro codziennie po 3 razy tutaj bo z psem musze wychodzić i tez czasem mam dosyć ale przynajmniej może waga stanie...

No dlatego ja pije z umiarem. Zresztą to nie kawa a napój kawowy bo kawka właśnie taka na dnie i reszta to spienil ne mleczko :) inka zawiera słod jeczmienny wiec nie pije :)

Ja właśnie zrobiłam sobie brwi henna i czekam aż się zrobią I trochę mam stres bo nie wiem co wyjdzie w ciazy :D a grzywke mam tak krótka ze nie zakryje także laski trzymać kciuki żebym nie wyglądała jak z gasienicami na czole!

A o z tym slodem? Dlaczego unikasz?

Napisane na SM-G903F w Forum BabyBoom

reklama
NICK....WIEK.....Ciąża.....TERMIN @

Ola 21-1995.......21.........1..........21.03
aga4011. ..........26.........4..........22.02
Myszuniapp.......29........3..........26.03
dowela. ............27.........1..........01.04
tatinka...............33.........2..........04.04
Mariolka............27.........2..........09.04
Nuśkaaa............24.........1......... 10.04