reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Laski wrocilam wlasnie od drugiego ginekologa bo tamten jakis taki konowal mi sie wydawal
Powiedzial ze jestem w bardzo wczesnej ciazy i nie wie kiedy bylo zaplodnienie bo mam nieregularne cykle ale o to pozniej bedziemy sie martwic
Chcial mi dac skierowanie na bete ale juz bylam
Nic jeszcze nie widac na usg bo powiedzial ze ciaza jest za wczesna kazal przyjsc za dwa tygodnie
i jutro odebrac wynik bety jak bedzie powyzej 1 to jestem w ciazy
ale mowil ze testy raczej sie nie myla i zadnych chorob nie wykrywaja
AA I POWIEDZIAL ZE MAM POWIEKSZONA MACICE MOWIL ZE NIE BADAL MNIE NIGDY I NIE WIE JAKA MOJA URODA ALE BLONY SA POWIEKSZONE CHARAKTERESTYCZNIE DLA CIAZY A TAMTEN WCZORAJ NAWET MI MACICY NIE ZBADAL... dodal mi otuchy i uspokoil i mam sie zahcowywac jak kobieta w ciaazy juz kwas itp

No widzisz no to wszystko dobrze :) po prostu jest bardzo wcześnie. Testy mówią prawdę kochana tym bardziej 6 sztuk

Dziewczyny tutaj nie szły tak szybko do lekarza. Nasza Kasia idzie dopiero w piątek.

Napisane na SM-N910C w Forum BabyBoom

Ale kochana przynajmniej nie gnebia Cię choroby :) wiesz , że wszystko ok i wskazuje to na ciążę. Jutro wynik bety u będzie potwierdzone. Inaczej być nie może. No kurde Janek 6 testów?

Napisane na SM-N910C w Forum BabyBoom

reklama
Olu bardzo sie ciesze :) mam nadzieje, ze sie troszeczkę uspokoilas:)
Violu zlituj sie i napisz cos bo wszystkie wariować zaczynamy

Mi sie juz tez płakać chce. Piersi tak bolą dzisiaj, okresu nie widać, wieczorem negatywny test był i mam nerwa na to wszystko juz :/

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Do góry