reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

A u mnie pogoda super, dziś ma być 24 stopnie :)
Dziewczyny w ciąży, jak u Was teraz z kawą? Pijecie tak jak przed ciążą??

Ania kochanie :* bądź dzielna! Dobrze, że masz Tosie i wsparcie w mężu.
Teraz pogoda ładna, wychodz na zewnątrz żeby w domu jak najkrócej siedzieć.
Ja nie pilam, bo mnie odrzucalo, ale ostatnio pozwalam sobie ma taka slaba, tylko nie zawsze wypijam cala

reklama
Mamuniol nie ma paniki. Kiedys robiłam test za testem, potem betę i było jak było. Teraz grunt pod nogami mi sie nie pali, nie ma potrzeby wydawać kasy na badanie na razie :) ja sobie ciąży nie wmawiam, taki etap juz za mną. Milion razy juz "byłam" w tej ciąży niby. Po prostu w razie czego na siebie uważam. :)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Mamuniol nie ma paniki. Kiedys robiłam test za testem, potem betę i było jak było. Teraz grunt pod nogami mi sie nie pali, nie ma potrzeby wydawać kasy na badanie na razie :) ja sobie ciąży nie wmawiam, taki etap juz za mną. Milion razy juz "byłam" w tej ciąży niby. Po prostu w razie czego na siebie uważam. :)

Bardziej miałam na myśli, aby wiedzieć po której jest się stronie[emoji6]
Jestem z tych niecierpliwych, które wolą mieć szybką informację. Na @ trzeba czekać - jak dla mnie jest to wieczność. Czas po owu- jak już teraz podjelismy decyzję o staraniach to okres nieustannego wędrowania myślami w kierunku odpowiedzi. A taka beta da mi jednoznacznie odpowiedź. Suma sumarum za 3 testy zapłaciłam więcej niż za bete[emoji2]
Ja z niczym nie lubię czekać[emoji12] tak już mam. Od małego powtarzają, że w gorącej wodzie kąpana.

Napisane na SM-G903F w Forum BabyBoom

a ja nie mam pelnego pakietu i dobrze ze wczoraj bylam w Luxmedzie na nfz bo nie mam labolatorium w pakiecie i beta 53 zl do mnie mowi pobieglam po kase
Ale zawrocila mnie ze przeciez bylam na nfz
a ja na testy juz tyle kasy straclam zrobilam juz 6 i kazdy dwie kreski :) ciezko uwierzyc :) nie spodziewalam sie w tym miesiacu tym bardziej ze pierwsze byly negatywne ;)

Ja tam jeden zapasowy test mam w szafce. Beta nigdy sama w sobie okresu mi nie wywołała. Do lekarza iść za szybko. Nic mnie nie goni :)

Dowela, ale spokoj i rownowaga :-)
Co z ta Viola nasza???
Ona chyba zwykle z kompa pisze, nie? Moze w pracy jest? Pozno wczoraj wrocila?
Kurcze.....

reklama
4 dni temu była pierwsza szansa gdybym w dniu stosunku miała owulacje, ale moze byc tez tak, ze dopiero jutro pojutrze dostanę okres. Różnie bywa, dlatego nie ma paniki :) nie bede robic na razie zadnych badań. W piątek rano zrobię test jesli nie bedzie okresu

Do góry