reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Ola jeszcze chwila i sama taki będziesz miała bo beta będzie rosła jak zwariowana :)

Ja sobie leżę. Musze teraz biegać 3 razy dziennie na 4 pietro i trochę mnie to stresuje. Ale z drugiej strony jak człowiek tak mieszka to co ma zrobić? A wczoraj się chwalilam, że się super czuje a dziś w nocy biodra mnie tak bolały , że siku nie mogłam wstać. No i macice mi ciągnie w dół.

Napisane na SM-N910C w Forum BabyBoom

reklama
Ania kochana, nie umiem sobie wyobrazic co czujesz i jak musi byc Wam ciezko. Zycie jest takie niesprawiedliwe :-( bardzo mi przykro z powodu Waszego nieszczescia.
Cale szczescie, ze masz kochajaca rodzine, ktora jest z Toba. Nas tez masz, chociaz to nie to samo. Trzymaj sie kochana.

Ania wiem i rozumiem cie :-( tym gorzej ze to było juz trochę w poźniejszych tygodniach u mnie to był 9tyd :-( az chce mi sie płakać .. Nie wiem co mam ci powiedzieć , zrobisz co uważasz , ja bym próbowała i to odrazu tak jak ostatnio odczekała bym miesiąc , wiem ze psychicznie jest cieżko , ale ponowne staranie tylko odnowi nadzieje i ma sie taki cel , nawet gdy brakuje sił , nie wiem to jest moje zdanie . Narazie zajmij sie czymś , pisz z nami itd .. Owszem trzeba sie wypłakać , ale nie tygodniami bo to nic nie da .

Beta będzie jak nie wiem. Zobzcayzsz.

Aneczka ;* kochana jestem napraede zasmucona Twoja strata. Współczuję ogromnie i wiem, że nic nie zmienia moje słowa ale trzymaj się skarbie. Znają przyczynę?

A u mnie pogoda super, dziś ma być 24 stopnie :)
Dziewczyny w ciąży, jak u Was teraz z kawą? Pijecie tak jak przed ciążą??

Ania kochanie :* bądź dzielna! Dobrze, że masz Tosie i wsparcie w mężu.
Teraz pogoda ładna, wychodz na zewnątrz żeby w domu jak najkrócej siedzieć.

Ja nie piłam cały pierwszy trymestr. Potem wyniki krwi ok , zjadam magnez i inne witaminy i czasem wypije ale slabizne z dużą ilością mleka. Ja ustawiam sobie na ekspresie moc. Mąż wiecznie się krzywo patrzy na kawę jak pije :) ale podobno można jak się nie ma problemów z ciśnieniem :)

reklama
Hej. Dziewczyny dzieki za slowa otuchy.
Fizycznie czuje sie dobrze. Już nie nie kluje, nie ciagnie.... gorzej z resztą.... gdyby nie Tosia i Z to nie wiem jak bym przeszla przez to drugi raz.
Najgorsze w tym wszystkim jest to ze kilka godzin wcześniej widzialam na usg jak figluje i mialam wrażenie ze już czuje smyranie w brzuchu....
Nie znam Cię jeszcze, wybacz moją smiałość. Przykro mi, że takie rzeczy się dzieją. Nie byłam nigdy w takiej sytuacji, więc tylko przypuszczam jakie to straszne.
W 7 tc miałam silny krwotok, myślałam, że umrę że strachu. Czas 30 minut, w którym dotarłem do lekarza to najgorsze doświadczenie jakie przeżyłam.
Mam nadzieję, że szybko wypełni się twoja pustka i całkiem niedługo pochwalisz się kolejnymi kreseczkami.

Napisane na SM-G903F w Forum BabyBoom

Do góry