Ola21-1995
Fanka BB :)
Kochana jestem z Tobą następny cykl jest Twój:*Dzięki dziewczyny ja się nie załamuje dlatego że się nie udało, chociaż bardzo bym chciała mieć dziecko ale teraz chodzi o ten stras przez prace, jak tu funkcjonować i zajść jak ciągle stres i stres. Matko ile mi siwych włosów doszło, nawet tak sobie pomyślałam, że umówię sie do fryzjerki zmienić kolor trochę i może zrobie sobie depilacje laserową na łydki, i coś jeszcze sobie zmienię.
AniaH jak dziewczyny sie łączą parami to wiesz... My póki co jesteśmy parą okresową więc bierzemy się w garść i w ciągu 2 miesięcy zmieniamy status, no w końcu wróżka ta powiedziała co nie? z tą wróżką to tak żartuje trochę, no ale motyw jakiś jest
A skad dokładnie jeśli można wiedzieć?Aniaa_H zastrzyk może robić gin ale ja robiłam sama w domu ;p tzn mój M mi robił i to tak cienka igła ze nic nie czuć, trochę ciepło się robi po wstrzyknięciu ;p nie zawsze sprawdzają czy pękł pęcherzyk, mi powiedział żeby za szybko testu nie robić bo ten zastrzyk może fałszować wynik ;p więc mam zrobić test jak @ nie przyjdzie a jak przyjdzie to znowu w 12dc na monitoring
A mieszkam dolnym śląsku, do wrocka mam może godzinę drogi autem
Czarna Madziu Ty tez będziesz ta szczeciara zobaczysz :*
Aniu super ze z bobasem wszystko ok :*
Mamakulka widziałam łóżeczko piękne
Ja wracam właśnie ze szkoły
Słoneczko pięknie świeci
Jak dojadę do Wrocławia to podejmę do lux umówić się na wolny termin
Dziękuję Wam laski szczęście od Was bije :*
Ja nadal nie wierzę wmawiam sobie dalej ze może mam cos z hormonami haha
Ale co gdyby tak było to pierwszy tez byłby pozytywny trzepnijcie mnie