reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Anka, super, ze wszystko ok :-)

Madzia, moim tez rozwiedzeni i chwala za to, bo bym nerwowe dziecinstwo miala. Moja mama ma teraz drugiego meza. Poznali sie mniej wiecej wtedy kiedy ja z moim M., no moze poznoej troche. Bardzo sie ciesze, ze go znalazla :-) Fajny facet i jest super dziadkiem dla Radka :-)

reklama
a tu dla ciotek jeszcze raz:) zrobilam dzisiaj jescze jeden bo nie uwierze:) aaa i wizyte mam w poniedzialek o 16:) nie wytrzymam tyle hehe moze cos bedzie widac kolezanka ze szkoly mowila ze odrazu po tescie poszla i jej potwierdzila ciaze:) no wlasnie Dorcia do mnie tez nadchodzila i bylam pewna ze bedzie:)

Załączniki

• 12920909_1052850418122208_1998883723_ola.jpg
    12920909_1052850418122208_1998883723_ola.jpg
    36,6 KB · Wyświetleń: 96
Oolcia gratuulacje !;*

Mamakulka piekny brzuszek;*

Aniaa dobrze ze z dzidzia wszystko oki ;* odpoczywaj kochana;*

Ja niedawno wrocilam ze szkoly i mam takiego lenia ze cos straszneego;/

Nadziejka dziękuję:*
Mamakulka pieeekny brzuszek :*
Byliśmy na spacerze:)
Dzisiaj tez na papierze miałam wodnisty biały śluz
Moj powiedział rodzicom ze idziemy do lekarza w pon nie wiedziałam ze tak się beda cieszyć :) jego tato az sie popłakał :p Moja mama tez sie cieszy ale martwi się ze nie bede u niej w domu z dzieckiem i nie będzie miala codziennie hehe
Strasznie sie cieszą dzwonili do mnie ze pomogą itp :)
Narazie najważniejsze żeby na usg wyszło i żeby było zdrowe:)
Mamakulka a co z tymi twoimi torbielami? Normalnie okres miałaś?

Widzisz Olu będzie super Wszyscy się cieszą:)

A u mnie różowawy śluz mam, albo @ przyjdzie wcześniej albo implantacja.... nie wkręcam się Wg kalendarza implantacja niby powinna być wczoraj... plus minus 3 dni
Opierdzielcie mnie, że mam nie robić sobie nadziei i poczekać do środy bo potem będzie płacz..

jejku niby nic nie robiłam dziś a dzień mi uciekł :p
zrobiłam sałatkę gyros i jest mega objadlam się :p
mój idzie oglądać mecz do kumpla a ja hmmm nie wiem co porobie bo nic mi się nie chce :p

Dora czekamy do terminu i testujemy :):)

Życiowa mniam narobiłas mi ochoty :(

Dziewczyny pisałam Wam ostatnio ze dostałam wezwanie do urzędu pracy. Wczoraj wieczorem przeglądalam ogłoszenia i wiem gdzie chcą mnie wysłać. Kiedyś pracowałam na produkcji mięsa i szukają tam do pracy. A tam zimno, sezon to praca po 10 h,dobrze że pani doktor wypisala mi zaświadczenie o ciąży.

reklama
Do góry