reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Dzień dobry :D

na dole jeszcze Kasi i Oli brakuje ;)

u mnie słoneczko za oknem. mój na siłownię wybyl... później na zakupy idziemy a później mierzyć kuchnie bo meble będziemy robić :p

reklama
witam

Anka 32 współczuje ci tej rozłąki z córeczka, ale juz niedługo wszystko bedzie dobrze i wrócisz do domu, a nie wiedza skąd ta krew ?

Wiktoria przykro mi ze @ przylazła i musisz dalej sie meczyc w tej cholernej pracy :(

Aniu ale to wcześniejsze krwawienie mówiłaś ze nie z tamtąd. .. kurde. trzymam kciuki mocno i daj znać po usg co powiedzieli :*

Ania, moze @ sie z Toba tak wsciekle zegna na kilkanascie miesiecy?? :-) chcialabym, zeby w koncu sie odp... i dala Ci spokoj :-)
LUBIĘ TO ❤❤❤ tak mi wróż, tak mi mów!

Aniaa_H kochana pytałaś rano ile mój zastrzyk kosztuje, jeden 140 zł ;/ ale jeszcze mam saszetki do picia za 90 zł na miesiąc, więc póki co miesięcznie koszt ok 250 zł ;/
Dobrze, że gina mam na luxmed ;)
Hohohoho...! Niebagatelny koszt. Ale czego dla dzieciunia się nie zrobi? Zastrzyk też się da wytrzymac, co nie? A to CI gin musi robić i monitorować czy na pewno pęcherzyk pękł?

AniaH ja Cię przytule, bo ja też dostałam. Ale ja to wiedziałam już dawno. Jak w pracy zobaczyłam to mi się smutno zrobiło, bo tak pomyślałam tylko- kolejny miesiąc będę musiała tu przychodzić. Najgorsze że mi się nie chce już starać,nie mam siły bo ta praca mnie wykańcza. Jak w czerwcu złoże wypowiedzenie to żadnej ciąży nie będzie.
Będzie ciąża. Oczywiście, że będzie! Przytulam Cię mocno mocno mocno. Ale ta Twoja praca... jak sobie pomyślę to po prostu M-A-S-A-K-R-A.. I koło się robi - ciąża to zbawienie jako wiadomo, cud życia la Ciebie i męża, a z drugiej też ratunek przed pracą. Bo miałabyś i dochód i ciążę. Wierzę, że Ci się uda. Sto procent pewności!

Aniaa_H jak pech to po całości. Jak pójdziesz do lekarza może powinnaś dostać duphaston na uregulowanie cyklu tak 29-31. Ja od tego zaczynałam.

Dorcia może raz ale pożądane przytulaski były :D&&&&& trzymam.

Wiki i Aniaa_H tule Was mocno Aniołki kochane! nie smutac, główki do góry, będzie dobrze!!!
Mam nadzieję, że pani doktor się mną porządnie zajmie. Przyjmę wszystko co mi da! Byle żeby ratowała moją płodność.. Na tyłozgięcie nic nie poradzę, anatomicznie mnie natura z Panem Bogiem oszukali, ale jakoś w ogóle mnie to nie przejmuje, pomijam ten fakt, jakby go nie było!
Tuuuuulaj ❤

Wiki i AniaaH sciskam mocnoooooo! :* proszę myśleć pozytywnie Kochane, ja wierze w Wasz kolejny cykl :)
Ściskaaaaaaj ❤ ja też wierzę w Wiki i w siebie też. Zajdziemy sobie, a cooo.! Dziękuję ❤

Ania H i Wiktoria- wiem że mi to teraz łatwo mówić, ale nie załamujemy się. Następny miesiąc musi być wasz! Nie ma innej opcji. :*

Ja dziś znowu cały czas po sklepach za rzeczami do domu. Musimy trochę przystopować, bo wszystko tak na szybkich obrotach. Nocami nie mogę spać bo myślę jakie to płytki do łazienki, jakie meble do kuchni, kolory ścian i tego podobne. :)
Teraz byliśmy się spotkać z dwoma moimi przyjacielami, z którymi mam tak dobre kontakty od gimnazjum. Byłam kierowcą, trochę się wygadałam że już nie będę mogła się napić piwka z nimi i tak mi gratulowali.
Już nie mogę doczekać się piątku! Żeby iść do lekarza i usłyszeć że tak, jestem w ciąży :)
Oj już się szybko piwka nie napijesz ;D Chyba, że chcica Cię taka weźmie megaaa, to aż mus jest troszku, jak to dziewczyny mówiły, że troszkę przy mega chceniu to nawet wskazane!
Ale faaaaajnie, że urządzacie sobie wszystko. Uwielbiam tak!
No i dzięęękujemy za wiarę, prawda Wiki? ❤

Dzięki dziewczyny :) ja się nie załamuje dlatego że się nie udało, chociaż bardzo bym chciała mieć dziecko ale teraz chodzi o ten stras przez prace, jak tu funkcjonować i zajść jak ciągle stres i stres. Matko ile mi siwych włosów doszło, nawet tak sobie pomyślałam, że umówię sie do fryzjerki zmienić kolor trochę i może zrobie sobie depilacje laserową na łydki, i coś jeszcze sobie zmienię.

AniaH jak dziewczyny sie łączą parami to wiesz... My póki co jesteśmy parą okresową więc bierzemy się w garść i w ciągu 2 miesięcy zmieniamy status, no w końcu wróżka ta powiedziała co nie? :p z tą wróżką to tak żartuje trochę, no ale motyw jakiś jest :D
WIKI ❤❤❤ haha kocham to ;D dokładnie tak! Motyw bardzo dobry! I bardzo bym się cieszyła jakbyśmy na weekend majowy się cieszyły z niedostania okresu i naszego szanownego zajścia w ciążę ;D uhuuu! Mamy cel na ten cykl i normę do wyrobienia ;D
Trzymam kciuki, za Ciebie i za siebie! A jak mi nie wyjdzie, to chociaż żeby Tobie! niemniej bardzo bym się cieszyła z bycia Twoją ciążową parką ❤

Dzień dobry Dziewczynki ;)
KasiaMarysia23 wiesz u mnie w mieście są tylko w jednej aptece. Na forach dziewczyny pisały ze nawet za 70 zł kupują... Ale mi to się nawet nie kalkuluje gdzie indziej jechać do większego miasta bo na paliwo dojdzie i koszt będzie zbliżony ;/
Dzięęęę dobry! ;*
W zasadzie racja, że jak masz jechać daleko to pozorna oszczędność tylko. A skąd Ty KobietoOpodobnymGuścieLiterackim jesteś, że tak ciekawsko się zapytam? ;D

Ja wieczorami i rano mam wieksze krwawienie ze wzgledu na ciagle lezenie. Niestety jak leze to ta krew sie gromadzi a jak pójdę np sie umyc to leci jak szalona.

Jutro mi przywioza Tosie :)
Oh Aneczko.... Tak mi przykro, że musisz znosić rozłąkę z Pyzą.. Ale za to radosć, że niedługo ją zobaczysz. Musisz wypoczywać, wiadomo, i znieść pobyt w szpitalu dla dobra rodzeństwa Tosiuni. Nie ma innej opcji, że wszystko będzie dobrze. Zobaczysz!

NICK....WIEK.....Ciąża.....TERMIN @

Ola 21-1995........21.........1..........21.03
aga4011. ...........26.........4..........22.02
Myszuniapp........29.........3..........26.03
dowela. .............27.........1..........01.04
tatinka...............33.........2..........04.04
Dora032.............33.........2..........06.04
Mariolka.............27.........2..........09.04
Nuśkaaa............24.........1......... 10.04
MałaMi90...........26........3...........18.04
Wiiktoriiaaa........24.........1..........02.05
Aniaa_H............23.........1...........03.05

NICK.....WIEK....CIĄŻA ....TER.PORODU

Mamakulka........24......1.......13.08.216-->20td
OlaMagda..........34......4.......05.09.16-->18
KasiaMarysia.....23......1.......09.09.16. 17td 2 d
Nadziejka96.......19......2.......12.09.16-->13t 5d
anka_32.............34.....3........05.10.16 -->12t3d
India9................30......2.......13.10.16-->12t 1d
dzwoneczek.......30......2.......20.10.2016-->11t3d
Życiowa.............28......2.......03.11.16-->9t3
Viola150............30.......2......12.11.16--> 6tt 2d

MYSZNUIAPP odmelduj się co z Tobą!
DOWELA, termin @ już minął, jak jest?

Czas na początkowo-kwietniowe testowania :)

Aniaa_H zastrzyk może robić gin ale ja robiłam sama w domu ;p tzn mój M mi robił ;) i to tak cienka igła ze nic nie czuć, trochę ciepło się robi po wstrzyknięciu ;p nie zawsze sprawdzają czy pękł pęcherzyk, mi powiedział żeby za szybko testu nie robić bo ten zastrzyk może fałszować wynik ;p więc mam zrobić test jak @ nie przyjdzie a jak przyjdzie to znowu w 12dc na monitoring ;)
A mieszkam dolnym śląsku, do wrocka mam może godzinę drogi autem ;)

reklama
Tak, od maleńkości, a co tam?

A ile miał miesięcy jak miał zabieg? kurcze mój kot musi mieć kastracje, jest starszy od kota mamy a tamten to już by się marcowal, ten zbytnio popędu nie ma. Boję się że mu się charakter zmieni.

Nuśkaa nie wiedziałam że ten zastrzyk to na receptę jest. Hmmm jeśli tak to racja żeby kupić w aptece na miejscu.

Aniaa_H chyba dziś lepiej się czujesz, bo tryskasz optymizmem jak zawsze <3

Do góry