Jeśli to było do mnie, bo chyba to my będziemy szły w parze bo ostatnio testowałyśmy to moja główna objawą był wstręt do zapachów, który został do dziś. Nawet odrzucają mnie perfumy mojego, ostatnio zapach płynu do naczyń :/ no i zwymiotowałam 4 dni przed planowaną @Kasiu a Ty jakie mialas objawy?
tak mnie brzuuuch boliii momentami ....
reklama
Ola21-1995
Fanka BB :)
Kasiu ja tez nie mogę się doczekać spróbuję sie na piątek umówić
Kurcze czytam o ciazy urojonej haha nie no chyba az tak obsesyjnie nie mysalam o ciąży
Kurcze czytam o ciazy urojonej haha nie no chyba az tak obsesyjnie nie mysalam o ciąży
KasiaMarysia23
Dzień dobry ;-) laski miłego dnia.
Aniaa_H jak się czujesz?? mam nadzieje, ze lepiej.
Kasiu to dobrze ze zajmujesz się innymi rzeczami, nie myślisz ciągle o ciąży. Przynajmniej mnie zwariujesz ;-)
Możecie mi pisać Marysia, bo są to dwie Kaski i łatwo pomylić.
Violu Ty masz wizytę w poniedziałek??
Wiki w ciągu 3 cykli uda się trzymam kciuki. Dobrze by było, żebyś została i miała macierzyński przynajmniej.
OlaMagda, Kuleczko boli was brzuch w okolicy pępka????
Nuśkaaa to te zastrzyki na pęknięcia tyle kosztują????? jestem w szoku.
Madzia gdzie się podziewasz???? wczoraj miałaś wizytę monitorujca??
Aniaa_H jak się czujesz?? mam nadzieje, ze lepiej.
Kasiu to dobrze ze zajmujesz się innymi rzeczami, nie myślisz ciągle o ciąży. Przynajmniej mnie zwariujesz ;-)
Możecie mi pisać Marysia, bo są to dwie Kaski i łatwo pomylić.
Violu Ty masz wizytę w poniedziałek??
Wiki w ciągu 3 cykli uda się trzymam kciuki. Dobrze by było, żebyś została i miała macierzyński przynajmniej.
OlaMagda, Kuleczko boli was brzuch w okolicy pępka????
Nuśkaaa to te zastrzyki na pęknięcia tyle kosztują????? jestem w szoku.
Madzia gdzie się podziewasz???? wczoraj miałaś wizytę monitorujca??
Wiiktoriiaaa
Dzięki dziewczyny ja się nie załamuje dlatego że się nie udało, chociaż bardzo bym chciała mieć dziecko ale teraz chodzi o ten stras przez prace, jak tu funkcjonować i zajść jak ciągle stres i stres. Matko ile mi siwych włosów doszło, nawet tak sobie pomyślałam, że umówię sie do fryzjerki zmienić kolor trochę i może zrobie sobie depilacje laserową na łydki, i coś jeszcze sobie zmienię.
AniaH jak dziewczyny sie łączą parami to wiesz... My póki co jesteśmy parą okresową więc bierzemy się w garść i w ciągu 2 miesięcy zmieniamy status, no w końcu wróżka ta powiedziała co nie? z tą wróżką to tak żartuje trochę, no ale motyw jakiś jest
AniaH jak dziewczyny sie łączą parami to wiesz... My póki co jesteśmy parą okresową więc bierzemy się w garść i w ciągu 2 miesięcy zmieniamy status, no w końcu wróżka ta powiedziała co nie? z tą wróżką to tak żartuje trochę, no ale motyw jakiś jest
OlaMagda09
Cześć dziewczynki :-)
KasiaMarysia - tak mnie boli brzuch koło pępka , to rozciąganie :-)
Ania32 co nowego ??
Miłego dnia laski :-)
KasiaMarysia - tak mnie boli brzuch koło pępka , to rozciąganie :-)
Ania32 co nowego ??
Miłego dnia laski :-)
KasiaMarysia23
No to się rozpisalas Kochana
OlaMagda bo jak powiedziałam to pielęgnarce gdy spytała mnie o ból brzucha to powiedziała " dziwne" na szczęście lekarz powiedział ze to więzadła.
Któraś ma z Was kota kastrowanego?
Mamakulka
Kurde nie mogę wkleić tabelki wlasnei
Mnie też bolało kolo pępka ale już nie boli. W ogóle teraz już coraz mniej mnie boli i ciągnie hehe
Napisane na SM-N910C w Forum BabyBoom
Mnie też bolało kolo pępka ale już nie boli. W ogóle teraz już coraz mniej mnie boli i ciągnie hehe
Napisane na SM-N910C w Forum BabyBoom
reklama
Wiiktoriiaaa
KasiaMarysia ja mam