reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Mamakulka kolo 22-25 tygodnia takie zahaczajace o polowkowe. po pierwsze ładnie widać wszystko bo dzidzia jest na tyle mała jeszcze ze mieści się w kadr i może się ruszać a po drugie w tym czasie sprawdza się też np. czy zroslo się podniebienie itp wiec lepszy jest obraz 3d :) ja drugie chyba tez zrobię właśnie w tym czasie jako polowkowe...
tak wyczytałam ze wtedy najlepiej. zapytam się też 26 o to.

Kasia no to dziwnie , że tak Cię wzywają....

A smyk nie rozrabia niestety... czasem coś smyrnal ale nie ma szalu. No trudno taki urok.

Kurde to mi się fajnie trafiło z moja przychodnia bo ja z nic nie płacę a mam naprawdę fajna panią doktor. Zastanawiam się tylko nad tym kiedy robić 3d żeby ładnie wyszło.

Anka jak tam kochana?

Dziewczęta cierpliwość popłaca, no i wiara w to , że się uda. Bardzo trzymam za Was kciuki :**
Jak juz Aniu chcesz robic to doradzam 4d zamiast 3d :-)

a prywatnie Kasiu się za pisałaś? jak tak to pewnie lekarz ma swoją stronę i na niej powinno być napisane na jakim sprzęcie pracuje.

Życiowa prywatnie mama mnie zapisała, bo na Nfz nie robią tanich badań. Jest napisane tak " USG położnicze 18-22 tyg. oraz 30 tyg. 2D/3D/4D, badania przepływów naczyniowych, nagrania badań na płyty CD - obraz analogowy i DVD - zapis cyfrowy, zdjęcia czarno-białe ze standartowego printera, zdjęcia kolorowe obrazów 3D, dokumentacja medyczna z programu Sonomedica (Rekomendacje PTU i PTG )"

reklama
Czyli będzie obraz w 3d i film 4d :)
Mamakulka! !! ! a jak się chce płytę to trzeba powiedzieć wcześniej? u bielska? bo pani w rejestracji powiedziała ze koszt 240zl ale o płycie nie mówiła nic. .. :)

Do góry