reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Anka kochanie , jestem z tobą. Trzeba myśleć pozytywnie. Pessar Ci może założą i polezakujesz kochana :*** daj szybko znac jak Twoja pani doktor Ci coś powie.

Aniah bądź dobrej myśli ! Wiki tez! :)

U mnie spadł śnieg.

Ta ustawa uważam , że nie ma siły żeby przeszła.

India w pierwszej ciąży normalnie czułas ruchy wiec może teraz tez uda sie normalnie :) u mnie są słabsze jak na razie. Jak porośnie syncio to może wtedy.

violu ja mam to samo,przed przyjsciem tesciowej sprzatam caly dom.

aniu,przykro mi ale dobrze ze jestes w szpitalu to sie zajma toba.lez i nie denerwuj sie!!bedzie dobrze!!!

wiki trzymam kciuki!!!niech lajza nie przychodzi!!niech bedzie ci to dane!:)

olamagda strasznie ci zasdroszcze pogody!!
u mnie leje ale jest zimno:/

nuska masz racje i bardzo popieran nastawienie!!
ja tez zmienilam ostatnio i caly cykl nie myslalam o ciazy..ale teraz jak zbliza sie termin @ zaczynam jednak znowu troche rozmyslac i boje sie troche ze jak malpa przyjdzie to bede jednak znowu rozczarowana:(

dora ja ci serdecznie zycze zebys juz niedlugo mogla dolaczyc do twojego i zebyscie wspolnie i przedewszystkim razem cieszyli sie brzuszkiem:):)

kasiamarysia,projekt jest nieporozumieniem..jak przejdzie to bedzie jakis kosmos.nie wyobrazam sobie zeby ludzie sie na rakie cos godzili!!nawet mi sie nie chce rozpisywac co o tym mysle bo ostatnio jak sledze co sie dzieje w polityce to mi rece opadaja:(

ja mam dzis urlop i spalam z tymkiem az do 10!!za oknem mokro i szaro i chetnie wrocila bym do lozka!!
tymcio idzie niedlugo do zlobka na chwile bo od poniedzialku juz musi niestety na dluzej..boli mnie serce za kazdym razem jak go tam oddaje:(

na weekend jedzieny do polanicy zdroj troche odpoczac.ciesze sie bardzo na to bo po ostatnich tygodniach czuje strasznie potrzebe odpoczac i delektowac sie czasem z tymkiem i mezem.ten ostatnio zapracowany a to dopiero poczatek:/sezon sie zaczyna to pewnie bede go tylko widziala w nocy:/no ale ciesze sie ze praca jest.w naszym domu nam dzis koncza schody..niedlugo wstawia okna!niech ta pogoda tylko sie poprawi a bedzie cudownie..no i niech @ nie przylazy ale to juz by bylo chyba za duzo szczescie..ech:)
cycki mnie bola i zaczyna brzuch ciagnac..wiec lajza idzie wielkimi krokami:(

Kuleczko jak Twój smyk? Rozrabia??

Viola tylko się nie przemeczaj.

Dziewczynki idzie wiosna wszystko budzi siebie do życia i mam nadzieje ze fasolki tez się rusza :)) trzymam &&&&&& kciuki mocno.

Dora to było by najlepsze rozwiązanie, które napisałaś :)

Tatinka może po tym odpoczynku uda się pożegnać malpe, zrelaksujesz się :)
A czym się zajmuje Twój mąż.

Dziewczyny dostałam wezwanie do urzędu pracy, chyba mają dla mnie ofertę. Ostatnio jak byłam to mówiłam, że jestem w ciazy. Wzięłam zaświadczenie na wtorek, gdyby coś gadali. Ale to dla mnie dziwne...

25. 04 na 15 mam badnie, u mnie połowkowe 100 Zł.

kasiu moj maz zajmuje sie zielenia..tereny miejskie ogrody..wiec sezon sie rozkreca:)
moze maja jakas oferte fajna do ktorej moglabys wrocic po porodzie?nasza siasiadka jest tez w ciazy wezwali ja dostala prace mowi ze pochodzi troche ale wroci po macierzynskim bo cos fajnego jej sie trawilo,a ze wiedzieli ze jest tylko na pare miesiecy to bylo jej lzej zaczac.
wiesz idz i zobacz co to bo nic nigdy nic nie wiadomo:)

Tatinko to tak jak mój mąż:) i wiem o czym mówisz. O 18 wracał czasem ok 20, myl się i kładł do łóżka bo zmęczony jak nie wiem był.
A do pup pójdę, bo nie mam wyjścia. U mnie małe miasto, a sezon się zaczyna tam co kiedyś pracowałam czyli produkcja mięsa. Tam to trzeba się na dźwigać, zimno -2 stopnie, praca w sezonie po 10 h. A ja nawet jak gdzieś mnie przyjmia to po tygodniu pójdę na zwolnienie, chyba że będzie to praca w moim zawodzie czyli pracownik socjalny to będę siedziała dotąd ile wytrzymam.

Kasia no to dziwnie , że tak Cię wzywają....

A smyk nie rozrabia niestety... czasem coś smyrnal ale nie ma szalu. No trudno taki urok.

Kurde to mi się fajnie trafiło z moja przychodnia bo ja z nic nie płacę a mam naprawdę fajna panią doktor. Zastanawiam się tylko nad tym kiedy robić 3d żeby ładnie wyszło.

Anka jak tam kochana?

Dziewczęta cierpliwość popłaca, no i wiara w to , że się uda. Bardzo trzymam za Was kciuki :**

reklama
Do góry