violu ja mam to samo,przed przyjsciem tesciowej sprzatam caly dom.
aniu,przykro mi ale dobrze ze jestes w szpitalu to sie zajma toba.lez i nie denerwuj sie!!bedzie dobrze!!!
wiki trzymam kciuki!!!niech lajza nie przychodzi!!niech bedzie ci to dane!
olamagda strasznie ci zasdroszcze pogody!!
u mnie leje ale jest zimno:/
nuska masz racje i bardzo popieran nastawienie!!
ja tez zmienilam ostatnio i caly cykl nie myslalam o ciazy..ale teraz jak zbliza sie termin @ zaczynam jednak znowu troche rozmyslac i boje sie troche ze jak malpa przyjdzie to bede jednak znowu rozczarowana
dora ja ci serdecznie zycze zebys juz niedlugo mogla dolaczyc do twojego i zebyscie wspolnie i przedewszystkim razem cieszyli sie brzuszkiem
kasiamarysia,projekt jest nieporozumieniem..jak przejdzie to bedzie jakis kosmos.nie wyobrazam sobie zeby ludzie sie na rakie cos godzili!!nawet mi sie nie chce rozpisywac co o tym mysle bo ostatnio jak sledze co sie dzieje w polityce to mi rece opadaja
ja mam dzis urlop i spalam z tymkiem az do 10!!za oknem mokro i szaro i chetnie wrocila bym do lozka!!
tymcio idzie niedlugo do zlobka na chwile bo od poniedzialku juz musi niestety na dluzej..boli mnie serce za kazdym razem jak go tam oddaje
na weekend jedzieny do polanicy zdroj troche odpoczac.ciesze sie bardzo na to bo po ostatnich tygodniach czuje strasznie potrzebe odpoczac i delektowac sie czasem z tymkiem i mezem.ten ostatnio zapracowany a to dopiero poczatek:/sezon sie zaczyna to pewnie bede go tylko widziala w nocy:/no ale ciesze sie ze praca jest.w naszym domu nam dzis koncza schody..niedlugo wstawia okna!niech ta pogoda tylko sie poprawi a bedzie cudownie..no i niech @ nie przylazy ale to juz by bylo chyba za duzo szczescie..ech
cycki mnie bola i zaczyna brzuch ciagnac..wiec lajza idzie wielkimi krokami