reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Wiki, ale nadal nie rozkrecona @, nadall ttrzymam kciuki!

U mnie chyba maly promyk nadziei tez zgasl.. rano po siku sprawdzilam papierem srodek. Brazowa maz.... wiec pewnie okres szybciej przyszedl i sie rozkreci :( na nic nie liczylam, wczoraj tylko kapke nadziei mialam.. no ale przeciez po co.

reklama
Ania :* trzymaj się i pisz do nas, wygadaj sie, przecież to ze cos sie dzieje to nie powód żebyś do nas nie pisala - my tu sie Kochana o was martwimy!! Ale co mówią lekarze, wiedzą juz skąd to krwawienie??

Ja mam dzis urlop na szczęście wiec nie wybieram się nigdzie ale muszę coś w domu ogarnąć bo popołudniu wejdzie pewnie teściowa a nie lu

Lubię jak gdzies jakis kurz czy cos a ona przychodzi... Niewiem przy mojej mamie m to nie przeszkadza ale przy teściowej jakos tak...

No właśnie czekam na swoja ginke bo ma dyżur.
Rozwieranie sie szyjki to raczej cos poważnego. Zaczelam czytać w necie ale przestałam bo źle mi to na głowę robi.

Ania mogą ci balonik założyć wiec spokojnie :*
ale faktem jest ze musisz leżeć. .. wstawać tylko na siku i ewentualnie szybki prysznic. ..
dasz rade :* a ja wierzę że będzie dobrze :*

No po badaniu tylko powedzieli co jest i koniec dlatego pisalam po swoja ginke zeby przyszla bo ordynator dopiero w poniedziałek .
Mogą zalozyc szew albo pessar. Zobaczymy

reklama
Do góry