reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

No to za radami zadzwoniłam do przychodni i ustawilam sobie 3d na rano zamiast normalnej wizyty. Miałam iść w 28 tc ale wszędzie mówią o tym żeby teraz to idę :) 2 stowki to kosztuje ale co poradzisz.

Życiowa jak ja przyszłam to pani pytała czy chce płytkę i musiałam zapłacić 30 zł więcej za taką przyjemność :) kosztuje takie badanie. Ale pamiątka jest :D tez nam wrzucić filmik :D

reklama
Jak będę miała to oczywiście ze się podzielę ale u mnie będzie taki widok którego się boi KasiaMarysia bo to 13 tydz dopiero będzie ;) wiec nie do końca jeszcze dzidzia wygląda jak dzidzia :p

a byłaś ze swoim Kuleczki na tym usg wtedy?
bo ja już powiedział ze 26 mój ma być w pełnej gotowości bo idzie ze mną :p

Mamakulka ty wrzucałem z 13?!?! daj link obejrzę jeszcze raz! ja sądziłam ze to juz później było bo dzidzia taka "ludzka" właśnie :p wiesz o co mi kaman :p

Tak byłam z mezulem ale nie zdziwcie się bo ten bielasik dość ignorowal mojego i mój był trochę urażony bo tylko widział a nic nie słyszał co on mówi.

on będzie musiał mówić głośno bo ja mam niedosluch obustronny wiec mus tak mówić żeby mój go słyszał i mi później mógł przkazac itp. :p będę mu przerywać co chwila jak zignoruje ta wiadomość na początku wizyty. taki mój urok :p głucha ślepa :p

Anka u mnie w aptece sprzedajemy pessary i często trafiają sie pacjentki wiec to dość powszechne. Oby z dzidzia i Toba bylo wszystko ok!
Tatinka moj mąż jest elektrykiem i jak przychodzi wiosna i ludzie zaczynają budowy, remonty instalacji elektrycznej itp to do późnej jesieni nie ma go tez od rana do wieczora. Bo pracuje tez normalnie zawodowo i oprócz tego dodatkowo. No ale dzięki temu mogliśmy kupić działkę i zaczynamy się budować narazie bez kredytu.

reklama
Aniu, u mnie w rodzinie tez obie kuzynki mialy tak samo, rozwarcie szyjki, i spokojnie do rozwiazania dotrwaly bez jazd, bedzie wszystko wporzadku. Najwazniejsze to ze jestes pod dobra opieka!

Ostatnio plakalam na tym filmie Kulki.. jest piekny! <3

Dzisiaj tez plakalam. Bo w Tesco widzialam pampersy i smoczki i ciuszki...

I dostalam okres stulecia. Tabelka jest gdzies? ***** no. Znow pod spod. Jeszcze cykle teraz to mam rozne. 33 ostatnio, 29 jak ten teraz. Dupa.

I zbilam szybe w aucie. Zmienialam wycieraczke i pizglla mi bez piora w szybe. Jeb, pajeczynka sie rozeszla. Fantastycznie! Musze wymienic. 400zl w pizdu....

Do góry