reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

kasiu to tym bardziej nie zmieniaj daty slubu:)a nazwisko moze miec po tatusiu i bez slubu,ty decydujesz o tym jak odbierasz akt urodzenia z urzedu:)moj synek sie urodzil trz przed slubem ale nadalismy mu nazwisko po tacie..ja je przyjelam dopiero pozniej:):)

reklama
Nie wygadam się tak przez telefon, namieszam i w ogóle nie będzie wiedział o co chodzi.
A wy jak to mialyscie z tą implantacja? Jak to wyglądało i po jakim czasie?
Ja jakis tydz po owu mialam cytologie i pozniej dostalam rozowego plamienia. Nie wiem czy to po badaniu czy implantacja, ale obfite tez sie zdarzaja chyba.

kasiu to tym bardziej nie zmieniaj daty slubu:)a nazwisko moze miec po tatusiu i bez slubu,ty decydujesz o tym jak odbierasz akt urodzenia z urzedu:)moj synek sie urodzil trz przed slubem ale nadalismy mu nazwisko po tacie..ja je przyjelam dopiero pozniej:):)
O to nawet nie wiedziałam, że tak można :) sprawa do obgadania jeszcze, najpierw chce mieć ciąże potwierdzona :)

nie no jasne:):)calkowicie rozumiem:):)
ja jak bylam potwierdzic i bylo pierwszy raz sluchac serduszko to sie poplakalam:)idz kochana i naciesz sie najpierw tym a reszte pozniej sie zalatwi!:)

Taka prawidlowosc, ze dziewczyny z gory co jakis czas laduja na dole, wiec na kazda MUSI przyjsc pora. Trzymam mocno kciuki za kazde dwie kreski :-*

AniaH hehe dziękuje za prądy ale znów widziałam brązową plamkę czyli idzie idzie.... Coraz bliżej pewnie...
A może Aniu to Twój miesiąc będzie? Bardzo bym się cieszyła :)
Ja właśnie wróciłam, pojechaliśmy tak na spontanie po samochód 40km i lipa straszna.

No masakra w sensie. Blacha super rdzy nie było. Tylko zderzak miał uszkodzenie od ptaka. Ale mechanicznie był przekombinowany, silnik stukał, sprzęgła praktycznie nie było, miał 3 poduszki bo jedną ktoś wyjął, niby po co??? Jeszcze miał parę wad, a i kobieta miała długi język, antyreklamę konkretną zrobiła. W tym tygodniu to już 4 albo 5 auto było które mój oglądał.

reklama
India mój to specjalista w tych sprawach ;) nawet ja się przy nim sporo nauczyłam. A dzisiaj zauważył że lampa na tyle nie jest oryginalna :p ja bym się nie dopatrzyła.

Do góry