reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Anette, idz tam do tego laboratorium i powiedz jak jest. koniecznie. nigdy nic nie wiadomo...! Jesli to @, albo labo stwierdzi, że trzeba poczekać, to CI powiedza, a Ty bedziesz wiedziala na czym stoisz, tak mysle, ze będzie najrozsądniej

reklama
czesc dziewczynki!

anette trzymam mocno kciuki zeby to jednak @ nie przylazla!
idz jutro i sie dopytaj bedziesz miala swiety spokoj..moze sie rozkreci a moze jednak sie udalo:):)

jak tam reszta staraczek?ja mam dostac @ w poniedzialek i tak jak caly miesiac nie myslalam o tym to teraz zaczynam rozmyslac i sie bac:)
od wczoraj z nerwow chodze glodna i ciagle podjadam cos!

dziewczyny kochane ja was czytalam ostatnio ale nie odpisuje juz kazdej teraz bo nie bede sie rozpisywac:)
milego dnia kochane!u nas mokro i zimno:(a czekam tak bardzo na ta wiosne!!
powiem wam ze przes cala ta akcje z moim ojcem jestem taka zmeczona ze mogla bym spac caly dzien!nic mi sie cholera nie chce:/:/

Anette ja miałam dwa razy w zyciu plamienie i własnie te dwa oznaczaly ciaze, ostatnio to bylo tak ze dwa dni przed @ wstalam rano siku i jak sie podtarłam to na paierze bylo brazowo, wiec wsadzilam tampon i po 2 godz wyjełam i on byl caly brudny w takiej jak by starej ciemnej krwi, potem juz nie wkladalam i nic nie lecialo, na drugi dzien zrobilam test i byly dwie kreski, ale jescze mialam sluzu troche taka kawa z mlekiem.
Tatinka duzy apetyt to tez dobry znak, ja przed spodziewana @ ktora nie przyszla non stop jadlam i bylam ciagle glodna :)

Anette fajnie że się odezwałaś :) Ja myślę, że to dobry pomysł żeby jutro się dowiedzieć. Trzymam kciuki żeby to jednak była ciąża.

Tatianka silna z Ciebie babka :) nie dziwie się że jesteś zmęczona.

U mnie dzisiaj taka senna pogoda, co wstanę to się kładę, moje koty też, tylko miejscówkę zmieniają. Miałam iść do sklepu i tak od rana mi schodzi.

oj z tym apetytem to ja mam zawsze przy @..staram sie nie nakrecac:)
a pogoda u nas tez senna..
wiktoria sklep nie ucieknie:)ja musze zrobic obiad to jak juz sie udasz do sklepu to i ja sie zabiore za gotowanie:)ale poki co to siedze na kanapie i zbieram sily:):)dobrze ze weekend idzie!!:):)

Anetka poczekaj 2 dni dla pewności i zrób test !!!
Ja w prawdzie przy żadnej ciąży nigdy plamien nie miałam żadnych ale nigdy nie wiadomo :-)

MADZIA! :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: fantastyczne działki! Chyba aż sobie pojadę je obejrzeć. I jakie ceny! U mnie nie schodzą poniżej 80 000zł...

Coś jakiś czas plamień mamy... I ciążowych i nie! Anetka, powiedz co postanowiłaś!

Tatinka, co by @ nie było, zdrówkooo!

Wiki, nadal mam dziwne pozytywne prądy do Ciebie ;D

reklama
AniaH do ginekologa pójdę w piątek, a urodziny mam w niedzielę :) babcia wie, powiedziałam a raczej sama się domyśliła. Poprosiła mnie żebym naniosła troszkę drzewa do centralnego, a ja się tylko uśmiechnęłam i mój mnie wyręczył :) cieszy się, pytała co ze ślubem. Wstępnie ustaliliśmy że nie zmienimy daty :) A tak dokładniej będziemy myśleć jak już wszystko będzie pewne.

Aneta bardzo Ci życzę żeby to nie @. Mierzyłaś dziś temperaturę?

Do góry