reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
aga ale w tamtym tyg ile byłaś po terminie? jak już z tydzień to Lekarz wg mnie nie kompetentny jakiś bo powinien ci dać leki... no chyba ze poszłaś wcześniej...

Ja kiedys bylam u gin w sprawie cykli nieregularnych i mi powiedziala, ze wahania do 10 dni nie sa patologia

India ja szłam po tygodniu ale liczyłam od 35dnia cyklu opóźnienie. .. bo jak miałam w miarę regularne to właśnie wypadało ze 35dnia trwały. .. ale to chyba indywidualna kwestia...

Aga może poczekaj jeszcze tydzień i wtedy idź jak nie dostaniesz... po takim czasie na bank ci da coś na wywołanie @.

jejku od południa jakoś ciągle mnie pobolewa brzuch... bardzie kluje podbrzusze a raz bardziej z boku to z jednego to z drugiego.... leżenie nie pomaga ale to nie ból żaden. ...nie przyjemne to uczucie... no i mnie mdli znowu :(

Aniaa_H jej mam ciary!! ale chyba masz rację, chciał się pożegnać.

India a zdjęcie masz?? pokaż szkraba ;)

Anette zbadaj kochana prolaktyne.

Ania H bardzo lubię twoje wpisy, trzymam kciuki żeby to była implantacja
Bez męża smutno ale cóz juz jutro przyjeżdza.
Co do objawów to nic sie nie dzieje. Zajmuje sie pracą i potem mam ogród i tm wczraj troszkę porobiłam, jutro i w sobotę też planuje. Szukam sobie zajęcia żeby nie myślec o cyklu.
Madzia super działeczki
India super że dobre wieści u ciebie, ja też bym chętnie zdj twojej didzi zobaczyła
Tatinka spokoju ci życzę

reklama
Do góry