reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

kasiu to bedziesz miala przepiekny prezent!!:):)

a ze slubem przypomij mi kiedy bierzesz slub?ja bym tez nic nie zmieniala:)bedziesz piekna panna mloda z brzuszkiem:):)

reklama
Babcia to kochana istota :) Oczywiście nie w każdym przypadku, ale na szczęście Ty masz to szczęście, że jest niesamowita!

tatinka, Kasia ma 17 czerwca 2017, prawda Kasiu? :)

A wiecie cooooooo.... Tak sobie po tym co mi Dzwonuś napisała aporpos tych moich plamień, z ciekawości sprawdziłam T-Time co tam mówi. I teoretycznie w tym dniu co miałam malusie plamionko, czyli wczoraj, wychodzi mi implantacja ;D faaaaajnie by było, ale brak wiary mi w to. Niemniej serce mocniej zabiło. No nic, przekonamy się, że nic z tego za parę dni ;)

Jak ino wam miną 2 dni po spodziewanej @ to robić testy !!!! Jak tak zawsze robiłam , wcześniej mi negatywy wychodziły ! Nawet w dzien spodziewanej !

kasiu to bedziesz miala przepiekny prezent!!:):)

a ze slubem przypomij mi kiedy bierzesz slub?ja bym tez nic nie zmieniala:)bedziesz piekna panna mloda z brzuszkiem:):)
Ślub mam 17 czerwca 2017 roku czyli już po urodzeniu :) cywilny raczej weźmiemy tylko żeby miało nazwisko po tatusiu :) A kościelny zostawimy ;)

reklama
Do góry