melanias
Zaciekawiona BB
Witajcie w ten piękny w końcu słoneczny dzień, ja już jedną pralkę prania wywiesiłam na dwór, zaraz skończy się prać druga tura mam nadzieje ze wszystko ładnie poschnie. Też mam swój ogród ale niestety z braku czasu przez ostatnie lata trochę zaniedbany, ale w tym roku o niego zadbam.
Tak masz rację można niezłe ceny wynegocjować jesteśmy na etapie wyboru drzwi i rozglądamy się już za płytkami np. u mnie w mieście takie zwykłe płytki gresowe kosztują od 50zł/m2 a wczoraj w jednym z marketów były w promocji za 19zł/m2, tak samo drzwi szukamy w promocji albo w przecenie. dom mam na etapie układania dachówki, zaraz będa wprawiane okna i zaczniemy robić środki. Najgorsze jest to że nie wiem co mi się podoba i boję się ze to co wybiorę teraz znudzi mi się za poł roku.
Super ze z dzieciaczkiem wszystko ok MAterialy budowalne polecam jednak w składach budowlanych a nie w marketach. Jak umowicie sie ze bedziecie wszystko brac w jednym to dostaniecie od reki rabat spory., Tylko kazdy kolejny produkt porownujcie z konkurencja i negocjujcie cene. My w ten sposob wiele zaoszczedzilismy.
Tak masz rację można niezłe ceny wynegocjować jesteśmy na etapie wyboru drzwi i rozglądamy się już za płytkami np. u mnie w mieście takie zwykłe płytki gresowe kosztują od 50zł/m2 a wczoraj w jednym z marketów były w promocji za 19zł/m2, tak samo drzwi szukamy w promocji albo w przecenie. dom mam na etapie układania dachówki, zaraz będa wprawiane okna i zaczniemy robić środki. Najgorsze jest to że nie wiem co mi się podoba i boję się ze to co wybiorę teraz znudzi mi się za poł roku.