kornela123
Fanka BB :)
No zaczytalam sie i przyjaralam uchwyt garnka. Fuuuj jaksmierdzi....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moja mama też ma swój ogródek i tak jak mówisz różnica jest. Teraz nawet w sezonie jest ciężko kupić pomidory które nie smakują jak woda. One nawet nie pachną pomidorem. Przeraża mnie to czym teraz jesteśmy karmieni.
Ja nie mogę pomidorów w ciąży jesc, nie smakują mi. Latem jem od mojej babci i mamy ;-) nawóz robią z kurzych odchodów albo od krów, nawet od koni ale przynajmniej czuć pomidora, bo teraz to biorą dość ze twarde to wodniste bleh.
Tez czekam na swoje warzywa co do owoców to mamy w ogrodzie za domem-jabłka,gruszki,śliwki,czereśnie,winogrona i agrest mniam,mniam. Tata uprawia tez sezonowe owocki-truskawki,maliny,porzeczki i aronie nic nam z synkiem ze smakolykow nie brakuje. Pomidorki tez rosną w ogrodzie.
Czemu tak rano wstajecie dziewczyny? Pytam tych,które nie pracują. No ja dopiero obudziłam sie,ale jeszcze bym spala.
Takie swoje przetwory bez chemii są pyszne. Ja na pewno w tym roku zrobię znów dużo soku malinowego i syropu z mniszka lekarskiego. Na jesień i zimę super.
Witam dziewczyny. Widzę że o owocach rozmawiać ja to jem melona teraz uwielbiam go. A w wakacje pojadę do dziadków to arenie może od sąsiadów dostanę. Jutro usg. A dziś idę do fryzjera. Liczę że zrobi mi ta fryzurę co chce.
A miałam was zapytać czy któraś z was bierze kapsułki z DHA? Strasznie mi się odbija ryba po nich nie wiem jak to zniwelować bleee
Takie swoje przetwory bez chemii są pyszne. Ja na pewno w tym roku zrobię znów dużo soku malinowego i syropu z mniszka lekarskiego. Na jesień i zimę super.
Dziewczyny czy odstawilyscie juz dodatkowy kwas foliowy ?bo ja oprocz witamin dla kobiet w ciazy bralam dodatkowo sam kwas foliowy i konczy mi sie. Chyba juz nie ma sensu kupowac nowego ?
Wysłane z mojego LG-H440n przy użyciu Tapatalka