kornela123
Fanka BB :)
Mój ma tako samo zdanie. mowil,ze jak wyniki sie pogorsza to dopiero witaminyMi lekarz nie kazał brać żadnych witamin. Pewnie dlatego, że wyniki mam dobre.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mój ma tako samo zdanie. mowil,ze jak wyniki sie pogorsza to dopiero witaminyMi lekarz nie kazał brać żadnych witamin. Pewnie dlatego, że wyniki mam dobre.
Mój ma tako samo zdanie. mowil,ze jak wyniki sie pogorsza to dopiero witaminy
Ja do 12 tc brałam vitaminer prenatal a teraz vitaminer prenatal dha i nie odbija mi się nic.. Jest dużo tańszy a w aptece mówiła mi że skąd ten sam co droższych.. Zapłaciłam niecałe 20 zł..Tak, ja już odstawiłam brałam kwas foliowy i femibion 1, muszę zakupić teraz witaminy na 2 trymestr, teraz już od kilku dni nic nie biorę i czuję się znacznie lepiej. Moja gin poleca mi "omega med dha' mówi ze jako jedyne zawierają odpowiednią ilość witamin, ale wydaje mi się, że je promuje bo miała cały bloczek z karteczkami reklamującymi ten suplement, inny gin polecił mi "mama dha" muszę poczytać i wybrać coś.
Witajcie w ten piękny w końcu słoneczny dzień, ja już jedną pralkę prania wywiesiłam na dwór, zaraz skończy się prać druga tura mam nadzieje ze wszystko ładnie poschnie. Też mam swój ogród ale niestety z braku czasu przez ostatnie lata trochę zaniedbany, ale w tym roku o niego zadbam.
Tak masz rację można niezłe ceny wynegocjować jesteśmy na etapie wyboru drzwi i rozglądamy się już za płytkami np. u mnie w mieście takie zwykłe płytki gresowe kosztują od 50zł/m2 a wczoraj w jednym z marketów były w promocji za 19zł/m2, tak samo drzwi szukamy w promocji albo w przecenie. dom mam na etapie układania dachówki, zaraz będa wprawiane okna i zaczniemy robić środki. Najgorsze jest to że nie wiem co mi się podoba i boję się ze to co wybiorę teraz znudzi mi się za poł roku.