Tosia2210
Fanka BB :)
A ja mam taką aplikację :-)
Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka
Też to mam w tablecie fajna aplikacja
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ja mam taką aplikację :-)
Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka
Pochwal sie jak wyremontowaliscie lubię takie zdjęcia ladnych mieszkanA u mnie jutro chyba skończy się remont dziś wybierałam dodatkową farbę na jedną ścianę i wzięłam bardzo jasny odcień szarego.
Pochwal sie jak wyremontowaliscie lubię takie zdjęcia ladnych mieszkan
Jasnoszsre ściany chciałabym w pokoju synka.
Ja też muszę złożyć a od sierpnia wynająć coś,,. U mnie dom pełen dzieci oby ściany wytrzymałyGabee co to za aplikacja i skąd ja pobrać ?? Ja mam windows Phone ,nie android wiec mam problem z aplikacjami ,
W ogóle pól dnia miałam problem z Internetem ,dziad zamulal strasznie , dopiero teraz zobaczyłam ze miałam zmienione na 3 g i po zmianie na 4g juz hula na szczęście No .
Matko jak ja bym chciała miec własne M...
Ojej póki co na wynajmie lecę ale juz mam papiery do wypełnienia na komunalne może się uda.....za kilka lat
Ja się zabieram do składania i nie idzie mi niewiem jak to punktują ale kilka znajomych dostalo po paru miesiącachJa też muszę złożyć a od sierpnia wynająć coś,,. U mnie dom pełen dzieci oby ściany wytrzymały