reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrześnióweczki

reklama
Martya - moja żona się cieszy że mogę z innymi Mamuśkami wymieniać się wiadomościami. I jak czytam wasze posty to mogę potem trochę mojej żonie opowiedzieć co się u was dzieje i jak wy się czujecie. Wiec jest wszystko w zielonej strefie.

Conchita wygrała 2 lata temu, w 2014 :) Ogólnie nie zwracam uwagi na Eurowizję ale wtedy akurat mąż leżał po wypadku w szpitalu i panowie z jego sali oglądali bo byli zafascynowani kobietą z brodą :D Nawet pielęgniarki kazały po siebie dzwonić jak będzie Conchita :D
Racja to już było 2 lata temu, ten czas tak szybko leci, że trudno nadążyć :-)

Anusia, po wszystkim pochwal się swoim mieszkaniem :)Co do wizyty u lekarza, to też mam w piątek, ale na 10:30. Tylko denerwuje się, bo brzuch nadal pobolewa i czasami mocniej :/

mloda.zona, ja też myśle o zmianie mieszkania i kupnie działeczki, aby w wakacje sobie posiedzieć. Już M jedną wypatrzył i mnie namawia :p Tylki, że dałam mu do zrozumienia, że w ciąży nie dam rady mu pomóc, ale on nie ma nic przeciwko i powiedział, że dla mnie i dla dzieci wszystko zrobi :)

Acgug, zgadzam się. Piosenka wpada w ucho.
Malusiolka pochwalę się, ale to już na tym zamkniętym wątku, gdzie będzie więcej prywatności ;-)
Do piątku szybko nam zleci. Na pewno wszystko będzie w porządku, ale dopytaj lekarza o ten ból brzucha.

reklama
Do góry