No i nie robić sobie paznokci hybrydowych
Bleeee Facet i robienie paznokci, może jeszcze modelowanie brwi i solarka.
To już zachodzi na Gejostwo
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No i nie robić sobie paznokci hybrydowych
Racja to już było 2 lata temu, ten czas tak szybko leci, że trudno nadążyć :-)Conchita wygrała 2 lata temu, w 2014 Ogólnie nie zwracam uwagi na Eurowizję ale wtedy akurat mąż leżał po wypadku w szpitalu i panowie z jego sali oglądali bo byli zafascynowani kobietą z brodą Nawet pielęgniarki kazały po siebie dzwonić jak będzie Conchita
Martya - moja żona się cieszy że mogę z innymi Mamuśkami wymieniać wiadomościami. I jak czytam wasze posty to mogę potem trochę mojej żonie opowiedzieć co się u was dzieje i jak wy się czujecie. Wiec jest wszystko w zielonej strefie.
Malusiolka pochwalę się, ale to już na tym zamkniętym wątku, gdzie będzie więcej prywatności ;-)Anusia, po wszystkim pochwal się swoim mieszkaniem Co do wizyty u lekarza, to też mam w piątek, ale na 10:30. Tylko denerwuje się, bo brzuch nadal pobolewa i czasami mocniej :/
mloda.zona, ja też myśle o zmianie mieszkania i kupnie działeczki, aby w wakacje sobie posiedzieć. Już M jedną wypatrzył i mnie namawia Tylki, że dałam mu do zrozumienia, że w ciąży nie dam rady mu pomóc, ale on nie ma nic przeciwko i powiedział, że dla mnie i dla dzieci wszystko zrobi
Acgug, zgadzam się. Piosenka wpada w ucho.
Za zauważyłam ze plec meska ma często lepszy tylek niż nie jedna babkaWiecie co ale Szpakowi jednej rzeczy zazdroszczę. Włosów. Nie jedna babka chciałaby mieć takie.
SmacznegoDobry wieczór zrobię sobie jajko sadzone i zaraz do Was wracam, nie uciekajcie mi
Noooo takie fajne, jędrne. Ech.....Za zauważyłam ze plec meska ma często lepszy tylek niż nie jedna babka