Tosia2210
Fanka BB :)
A ja mam taką aplikację :-)
![]()
![]()
![]()
Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka
Też to mam w tablecie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ja mam taką aplikację :-)
![]()
![]()
![]()
Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka
Pochwal sie jak wyremontowaliscieA u mnie jutro chyba skończy się remontdziś wybierałam dodatkową farbę na jedną ścianę i wzięłam bardzo jasny odcień szarego.
Pochwal sie jak wyremontowaliscielubię takie zdjęcia ladnych mieszkan
Jasnoszsre ściany chciałabym w pokoju synka.
Ja też muszę złożyć a od sierpnia wynająć coś,,. U mnie dom pełen dzieci oby ściany wytrzymałyGabee co to za aplikacja i skąd ja pobrać ?? Ja mam windows Phone ,nie android wiec mam problem z aplikacjami ,
W ogóle pól dnia miałam problem z Internetem ,dziad zamulal strasznie , dopiero teraz zobaczyłam ze miałam zmienione na 3 g i po zmianie na 4g juz hula na szczęście No .
Matko jak ja bym chciała miec własne M...
Ojej póki co na wynajmie lecę ale juz mam papiery do wypełnienia na komunalne może się uda.....za kilka lat![]()
Ja się zabieram do składania i nie idzie miJa też muszę złożyć a od sierpnia wynająć coś,,. U mnie dom pełen dzieci oby ściany wytrzymały![]()