Ja też :-)Myślę, że była zgłoszona sporą ilość razy tez zgłaszałam
Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też :-)Myślę, że była zgłoszona sporą ilość razy tez zgłaszałam
Ja tez za nim nie przepadam ale przez przypadek usłyszałam tą piosenkę i fajna jest.Ja nie przepadam za Szpakiem wiec piosenka tez mi nie podchodzi.
Wiesz ja Szpaka tez nie trawię ale głos ma dobry i tu nie można mu nic zarzucać. Ja tez nie jestem jakaś mega fanką Eurowizji. Po prostu spodobał mi się utwór jaki Szpak zaśpiewa i tyle. Wpada w ucho.Conchita wygrała 2 lata temu, w 2014 Ogólnie nie zwracam uwagi na Eurowizję ale wtedy akurat mąż leżał po wypadku w szpitalu i panowie z jego sali oglądali bo byli zafascynowani kobietą z brodą Nawet pielęgniarki kazały po siebie dzwonić jak będzie Conchita
Cześć wrzesnioweczki :-)
Jestem właściwie sierpniowką, ale podczytuje tez was, bo termin mam na 31.08 wiec troche jestem na granicy :-) dziewczyny na sierpniowkach są daleko, daleko przede mną, wiec wy objawami ciążowymi jesteście mi troszkę bliższe :-) szkoda, że tworzy sie wątek zamknięty, ale jak najbardziej rozumiem was po tym co sie tu ostatnio działo. Życze wszystkim zdrowych maluszków i kciuki za lekki poród :-)