reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześnióweczki

reklama
A ja mam taką aplikację :-)

08fd97ff428a0c3793450e88bb327045.jpg

1f43309149425deb4f596bf89d28d3fd.jpg

6b7aad723ac3ac641edbdd31471e2c97.jpg

Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka

U mnie po badaniach wszystko ok ryzyko wystąpienia wad genetycznych jest bardzo małe. Wszystkie narządy rozwinięte prawidłowo dzidzi ma 6.5cm i za wcześnie jeszcze aby poznać płeć. Samo badanie trwało 5 min bo na NFZ i nie mogłam wejść z partnerem, ale lekarz zapraszał mnie na wizytę prywatną po 18tyg za 250zł i wtedy mógł by uczestniczyć M. Wyniki przyślą pocztą. Po badaniach objechaliśmy markety budowlane jesteśmy w trakcie budowy domu i szukamy okazji cenowych.

Hej Kochane :-) ostatnio dość długo mnie tu nie było, ale regularnie staram się Was czytać. Szykujemy się do przeprowadzki, bo zmieniamy mieszkanie, stąd też mnóstwo zakupów, biegania, pakowania. Nawet w weekend pojechaliśmy do Katowic kupić meble kuchenne z Ikei, bo wyszła nam bardzo duża różnica w cenie. Także warto było. Mój P. od jutra zaczyna malowanie, mam tylko nadzieję, że pogoda się nieco polepszy, bo dziś u nas również biało :-o już mam dość tej zimy, baaaardzo potrzebuje słońca :-)

Słyszałam tę piosenkę Szpaka, ma reprezentować Polskę na Eurowizji :-) zobaczymy czy pójdzie śladem Conchity ;-)

Ta cała "mamusia".. Porażka, aż trudno uwierzyć, że pisała to na serio. W głowie mi się to nawet nie mieści. Szkoda tylko tego biednego Maluszka..

Gabe mam taką samą aplikację, z utęsknieniem czekam na każdy kolejny tydzień, żeby dowiedzieć się co u naszego Skarba się wtedy dzieje :-)
Ale tę apkę co KasiaMarysia poleca też dziś ściągnęłam, przetestuję :-)

Dziewczyny, które miały wizyty, cieszę się, że wszystko w porządku :-)
Ja miałam mieć dziś, ale lekarz chory i przełożyli mi na piątek na 15:30. Ale trzy dni szybko zlecą ;-)

Pozdrawiam Was cieplutko :-*

Gratuluję udanych wizyt :)

Szpak będzie u Wojewódzkiego opowiadał o swoich paznokciach hybrydowych :D Ja go nie lubię, piosenka może nie zła ale jak dla mnie wybrali go bo przypomina Conchitę Wurst ale drugi raz to już nie przejdzie.

Też mi się tak wydaje, że tym się sugerowali właśnie. Ale dwa razy i to rok po roku.. Może być ciężko. No nic, zobaczymy już niebawem jak wyjdzie ;-)

W ogóle jeśli chodzi o ten zamknięty wątek, to faktycznie o wiele lepiej. Tutaj trudno pisać bardziej osobiste rzeczy, bo każdy to może czytać. A niekoniecznie jest to wskazane ;-)

Conchita wygrała 2 lata temu, w 2014 :) Ogólnie nie zwracam uwagi na Eurowizję ale wtedy akurat mąż leżał po wypadku w szpitalu i panowie z jego sali oglądali bo byli zafascynowani kobietą z brodą :D Nawet pielęgniarki kazały po siebie dzwonić jak będzie Conchita :D

Conchita wygrała 2 lata temu, w 2014 :) Ogólnie nie zwracam uwagi na Eurowizję ale wtedy akurat mąż leżał po wypadku w szpitalu i panowie z jego sali oglądali bo byli zafascynowani kobietą z brodą :D Nawet pielęgniarki kazały po siebie dzwonić jak będzie Conchita :D
Wiesz ja Szpaka tez nie trawię ale głos ma dobry i tu nie można mu nic zarzucać. Ja tez nie jestem jakaś mega fanką Eurowizji. Po prostu spodobał mi się utwór jaki Szpak zaśpiewa i tyle. Wpada w ucho.

reklama
Cześć wrzesnioweczki :-)

Jestem właściwie sierpniowką, ale podczytuje tez was, bo termin mam na 31.08 wiec troche jestem na granicy :-) dziewczyny na sierpniowkach są daleko, daleko przede mną, wiec wy objawami ciążowymi jesteście mi troszkę bliższe :-) szkoda, że tworzy sie wątek zamknięty, ale jak najbardziej rozumiem was po tym co sie tu ostatnio działo. Życze wszystkim zdrowych maluszków i kciuki za lekki poród :-)

Witaj :)

Do góry