reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześnióweczki

Strasznie mi przykro dziewczyny ze faceci was tak do wiatru wystawili, dla mnie jest to nie pojęte. Jestemz moja żona już 13 lat po ślubie. Były wzloty i upadki ale jak to jest w przysiędze malrzenskiej "Na dobre i na złe "
I poprostu myśle ze są tchórzami i nie dorośli do związków.
Takie moje zdanie.
Zgodzę się z Toba :) Ja póki co zaczynam nowy związek ale tez chciałabym juz na dobre i zle :)

reklama
Mi sie Szpak podobal jak wystepowal w X Factor (czy to byl inny program? Bo nie jestem pewna). Przypominal mi wtedy Prince;) i uwazam ze ma naprawde dobry glos. Teraz jednak jego aparycja jest moim zdaniem dosc oblesna. Wiem, ze on niby spiewa a nie staruje w konkursie pieknosci, ale jakos jest to dla mnie odpychajace;(

ckai3e3knlg02eze.png

Mi sie Szpak podobal jak wystepowal w X Factor (czy to byl inny program? Bo nie jestem pewna). Przypominal mi wtedy Prince;) i uwazam ze ma naprawde dobry glos. Teraz jednak jego aparycja jest moim zdaniem dosc oblesna. Wiem, ze on niby spiewa a nie staruje w konkursie pieknosci, ale jakos jest to dla mnie odpychajace;(

ckai3e3knlg02eze.png
Facet ,musi być facet !Musi pachnieć facetem ,i wyglądać jak facet,nie może nosić rurek ,bo ma miec miejsce na Jaja i nie może siedziec w łazience dluzej niż kobieta .Jesli nie spełnia tych wymagań -to nie facet :)

Strasznie mi przykro dziewczyny ze faceci was tak do wiatru wystawili, dla mnie jest to nie pojęte. Jestemz moja żona już 13 lat po ślubie. Były wzloty i upadki ale jak to jest w przysiędze malrzenskiej "Na dobre i na złe "
I poprostu myśle ze są tchórzami i nie dorośli do związków.
Takie moje zdanie.

A żona wie jakie wiadomości prywatne piszesz do forumowiczek? :confused:

reklama
Do góry