reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrześnióweczki

reklama
Popieram,ale ja niestety muszę bo od ponad roku wychodzą mi siwe i czuje się nie komfortowo,człowiek młody ale dużo ciągle na głowie to i siwe są wcześniej :(
Ja zaczęłam siwieć w wieku 22 lat (moja mama 60...). Na szczęście tylko na jednej skroni i tak, że mogę to zaczesać i bardzo się nie przejmuję, ale i tak od czasu do czasu farbuję włosy henną. Dodatkowo działa na nie jak odżywka. :)

Ja musze iść do fryzjera bo mam już źle układające się, a że mam krótkie bardzo włosy więc muszę tak je trzymać, rudy mi wychodzi po słońcu i zdejmowanie koloru sprzed jakiegoś roku. Teraźniejszych już zetna pasemka rude. Swoje mam czarne i teraz nie będę farbowac
Kolorowych

Ja zaczęłam siwieć w wieku 22 lat (moja mama 60...). Na szczęście tylko na jednej skroni i tak, że mogę to zaczesać i bardzo się nie przejmuję, ale i tak od czasu do czasu farbuję włosy henną. Dodatkowo działa na nie jak odżywka. :)

Oglądałam Twój filmik. Świetnie się Ciebie słucha :) jesteś taka pozytywna, radosna i ciepła a do tego bardzo sympatyczna :) czekam na kolejne :)

Ja tez kiedyś farbowalam włosy henna (Khadi) ale po pierwsze miała problem pokryć mi odrosty i miałam dwukolorowe włosy a.po drugie bardzo je wysuszala. Szkoda straszna bo pokladalam w niej duże nadzieje...

Co do siwych włosów, to mój mając 20lat już zaczynał siwieć i to przez pracę.

Ja już na nogach razem z młodszą. Roksanka o 6-tej do nas przyszła i próbowała jeszcze spać, ale nic to nie dało. Teraz układa puzzle, a ja słucham jak mój M i Oliwka chrapą. Dwa śpiochy w jednym łóżku są, bo Oliwcia przyszła do nas o 2-giej a ja nie chciałam jej przenosić. 19kg ma :p

Kasiu, pozdrowienia :* Odpoczywaj nad tym morzem ile się da :) Ja już nie mogę się doczekać kiedy my pojedziemy :)

Daria, ja w pierwszej ciąży pod koniec brzuszek miałam, a teraz mam duży :p

Annam, też mam pod słońcem rude. W listopadzie zamarzyło mi się aby mieć czerwony kolor. Babka musiała ściągać mi kolor i teraz włosy zniszczone :/

Dzisiaj muszę na chwilę z domu wyjść. Miżu uda mi się coś do ubrania dla siebie kupić, bo nie mam w czym chodzić. Spodnie brzuch uciskają, a w jednych leginsach długo nie pochodzę.

Pozdrawiam.

Ja mam dosc dlugie wlosy, chciaz w zeszlym tygodniu obcielam ze 4 cm;( ale i tak sa za lopatki. Nie farbuje od lat, mam naturalny jasny blond, slonce bardzo rozjasnia mi wlosy.

My juz po sniadaniu i zaraz idziemy na spacer:)
Zimno jest ale i tak pieknie. Plany poczynione i pod koniec kwietnia przyjezdzamy na 2 tyg.

Milej niedzieli Dziewczyny [emoji182]

ckai3e3knlg02eze.png

Cześć:biggrin2:
My dopiero wstalysmy. Czuje, ze to będzie bardzo leniwa niedziela.
Gabeeee z rana kusisz pysznościami. Można prosić przepis?
KasiaRo odpoczywaj. Ale Ci fajnie:-) :)
Malusiolka moja córka tez robi czasem takie akcje z wczesnym wstawaniem:frown:
Ja włosy mam trochę za ramiona. Myślę nad scieciem ale nie wiem jak będę wyglądać. O farbowanie zapytam mojej gin na wizycie.
Miłego dnia:biggrin2:

:-)
Rogaliki z ciasta francuskiego z marmoladą :-)
Kupujesz gotowe ciasto, kroisz po długości na pół, potem na trójkąty :-)
Kładziesz trochę marmolady i zwijasz w kierunku węższego końca. Na końcu smarujesz żółtym. Na 20 min do 200 stopni i gotowe :-)

Ja ostatnio podzielam sporo włosy i mam teraz tak do łopatek. Mam zrobione ombre, ale mam swój bardzo ładny kolor i raczej już nie będę farbować. Jak mi trochę odrosną to zetne ombre i gotowe :-)
Siwe włosy mam, bardzo mi się podobają :-)
Jedyne co, to od początku ciąży walczę z sucha skóra na głowie. Masakra :-( to co dostałam od dermatologa nic nie dało :-( kupuje już szampony do skóry atopowej, ale wszystko działa na krótki :-( :-(
A na ciemnych włosach niestety wszystko widać.......
Już nie mam pomysłu. Poszukam chyba innego lekarza.

Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka

reklama
Tylko ja mam krótkie Włosy? Kiedyś miałam długie ale wyglądam jak Szczurek bo zapadają mi się policzki prawie a tak wizualnie okraglejsza jestem. Teraz szukam nowej fryzury i nie wiem co.
Ja jeszcze leżę mieliśmy jechać na zakupy ale mój poszedł spać ok 4-5 nad ranem ti se mogę pomarzyć. ;(

Do góry