reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześnióweczki

Witajcie w niedzielny dzionek.My już po śnaidanku,słoneczko za oknem wychodzi,aż miło sie patrzy.Dzisiaj było lenistwo do późna wstaliśmy przed 10,chłopcy dali pospać :) .Trzeba zaraz obiadek wstawić, ale jakoś nie mam weny.KasiaRo odpoczywaj jak najdłużej.

reklama
Co do siwych włosów, to mój mając 20lat już zaczynał siwieć i to przez pracę.

Ja już na nogach razem z młodszą. Roksanka o 6-tej do nas przyszła i próbowała jeszcze spać, ale nic to nie dało. Teraz układa puzzle, a ja słucham jak mój M i Oliwka chrapą. Dwa śpiochy w jednym łóżku są, bo Oliwcia przyszła do nas o 2-giej a ja nie chciałam jej przenosić. 19kg ma :p

Kasiu, pozdrowienia :* Odpoczywaj nad tym morzem ile się da :) Ja już nie mogę się doczekać kiedy my pojedziemy :)

Daria, ja w pierwszej ciąży pod koniec brzuszek miałam, a teraz mam duży :p

Annam, też mam pod słońcem rude. W listopadzie zamarzyło mi się aby mieć czerwony kolor. Babka musiała ściągać mi kolor i teraz włosy zniszczone :/

Dzisiaj muszę na chwilę z domu wyjść. Miżu uda mi się coś do ubrania dla siebie kupić, bo nie mam w czym chodzić. Spodnie brzuch uciskają, a w jednych leginsach długo nie pochodzę.

Pozdrawiam.
Malusiolka moja córcia też ma na imię Roksanka :-) ja od czerwca nie farbuje włosów jedynie przyciemniam plukanka z kawy mocnej a to wpływa też na kondycję i porost dobrze.. Ostatnio laminowalam żelatyna i przy moich kręconych włosach super się sprawdziło były ożywione gladsze i jakby gesciejsze :-) miłej niedzieli ja spałam może 3 h bo siostra z małym jest i w nocy pobudki miałam :-)

:-)
Rogaliki z ciasta francuskiego z marmoladą :-)
Kupujesz gotowe ciasto, kroisz po długości na pół, potem na trójkąty :-)
Kładziesz trochę marmolady i zwijasz w kierunku węższego końca. Na końcu smarujesz żółtym. Na 20 min do 200 stopni i gotowe :-)

Ja ostatnio podzielam sporo włosy i mam teraz tak do łopatek. Mam zrobione ombre, ale mam swój bardzo ładny kolor i raczej już nie będę farbować. Jak mi trochę odrosną to zetne ombre i gotowe :-)
Siwe włosy mam, bardzo mi się podobają :-)
Jedyne co, to od początku ciąży walczę z sucha skóra na głowie. Masakra :-( to co dostałam od dermatologa nic nie dało :-( kupuje już szampony do skóry atopowej, ale wszystko działa na krótki :-( :-(
A na ciemnych włosach niestety wszystko widać.......
Już nie mam pomysłu. Poszukam chyba innego lekarza.

Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka
Spróbuj szampon Linomag ja mam czasami uczulenie od szamponu i wtedy w jednym miejscu skora swedzi jak diabli i Linomag zawsze mi pomaga córce też w tym myje i ma ładne włosy nie takie siano jak po innych a ma kręcone po mnie..

Dzien dobry.

Wczoraj udalo się pomalować wiatrołap. W końcu pozbyłam się ohydnej żółci. Juz patrzec na te sciany nie moglam.

Ide poleniuchowac ;)

Witajcie :) właśnie wsunęłam obiadek (taka niby chińszczyzna, czytaj: mrożonka grecka z Biedronki, filet z kurczaka, Fix Knorr do chińskiego i ryż). Zaraz wybieramy się do miasta z mężem :)

Miłego po południa Wam życzę :)

reklama
Do góry