KasiaMarysia23
Fanka BB :)
no ja też muszę podciąć.ale już wszystko razem zrobie.
Pocieniuje sobie spodobało mi się tak
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no ja też muszę podciąć.ale już wszystko razem zrobie.
no ja też bym chciała jakiejś zmiany,ale mam długie włosy wszystkie równie i mi szkoda.Mam włosy do połowy pleców i tak ciężko mi się skusić pocieniować.Pocieniuje sobie spodobało mi się tak
no ja też bym chciała jakiejś zmiany,ale mam długie włosy wszystkie równie i mi szkoda.Mam włosy do połowy pleców i tak ciężko mi się skusić pocieniować.
No ja też tak kiedyś miałam, włosy do pasa i ściełam do ucha.ale od tamtej pory do pasa ciężko mi zapuścić, mówią że nie powinnno się załowac włosów jak się obetnie bo słabo rosną , a ja potem żałowałam, i tyle lat i nie zapuściłam do pasa,jeszcze troszkę mi brakuje, ale myśle że mi się uda jeszczeJa 2 lata temu miałam takie i na jednej wizycie poszła ponad połowa.
Popieram,ale ja niestety muszę bo od ponad roku wychodzą mi siwe i czuje się nie komfortowo,człowiek młody ale dużo ciągle na głowie to i siwe są wcześniejDobrze, że ja nie fabułę włosów, przynajmniej nie mam dylematu czy można czy nie, hehe.