reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześnióweczki

Ja sobie maluje :-) ej tylko nie pomyślcie ze tak jak te starsze panie :-D
Ja i chodze na henne/regulacje i maluje. Brwi musza byc:))

Przesylam pozdrowienia z nad morza! Bede w poniedzialek nadrabiac forumowe zaleglosci [emoji8]

ckai3e3knlg02eze.png

reklama
Pycha wygląda a ja właśnie pochłonęłam 6 pieczarek w cieście i czuje jakbym dwie zjadła czyżby mój żołądek nie miał dna? :p cicho dziś tu przy sobocie już myślałam nawet że mi net nie działa..:-)
ja wchodziłam w pracy i myślałam że do wieczora znowu będę miała do nadrobienia a tu spokój.
Ale to dobrze bo oznacza ze dziewczyny dobrze się czuja i wyruszyły w świat do znajomych :)

Ja i chodze na henne/regulacje i maluje. Brwi musza byc:))

Przesylam pozdrowienia z nad morza! Bede w poniedzialek nadrabiac forumowe zaleglosci [emoji8]

/QUOTE]
Ale Ci zazdroszcze :)
Ja nie wyobrażam sobie życia bez henny bo nie zawsze mam czas przyłożyć się do malowania a tak jest szybciej i nawet bez makijażu można się pokazać :)

A moj M znów wyjechał. Sama z córką jestem. Brzuch mnie boli. Zauważyłam, że właśnie po południu zaczyna mnie boleć i ciągnąć. To pewnie przez zmęczenie. Zapytam o to w środę na wizycie. Martwię się czy z Dzidzia wszystko dobrze.

ja też się wybieram na farbowanie, regulacje brwi itd.ale chyba po świętach jak się zacznie dobrze II trymestr,bo pytałam to w pierwszym zabronione.Nie mam się co śpieszyć kosmetyczka nie zając nie ucieknie ;)

reklama
Do góry