reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześnióweczki

Ja sobie maluje :-) ej tylko nie pomyślcie ze tak jak te starsze panie :-D
Ja i chodze na henne/regulacje i maluje. Brwi musza byc:))

Przesylam pozdrowienia z nad morza! Bede w poniedzialek nadrabiac forumowe zaleglosci [emoji8]

ckai3e3knlg02eze.png

reklama
Pycha wygląda a ja właśnie pochłonęłam 6 pieczarek w cieście i czuje jakbym dwie zjadła czyżby mój żołądek nie miał dna? :p cicho dziś tu przy sobocie już myślałam nawet że mi net nie działa..:-)
ja wchodziłam w pracy i myślałam że do wieczora znowu będę miała do nadrobienia a tu spokój.
Ale to dobrze bo oznacza ze dziewczyny dobrze się czuja i wyruszyły w świat do znajomych :)

Ja i chodze na henne/regulacje i maluje. Brwi musza byc:))

Przesylam pozdrowienia z nad morza! Bede w poniedzialek nadrabiac forumowe zaleglosci [emoji8]

/QUOTE]
Ale Ci zazdroszcze :)
Ja nie wyobrażam sobie życia bez henny bo nie zawsze mam czas przyłożyć się do malowania a tak jest szybciej i nawet bez makijażu można się pokazać :)

A moj M znów wyjechał. Sama z córką jestem. Brzuch mnie boli. Zauważyłam, że właśnie po południu zaczyna mnie boleć i ciągnąć. To pewnie przez zmęczenie. Zapytam o to w środę na wizycie. Martwię się czy z Dzidzia wszystko dobrze.

ja też się wybieram na farbowanie, regulacje brwi itd.ale chyba po świętach jak się zacznie dobrze II trymestr,bo pytałam to w pierwszym zabronione.Nie mam się co śpieszyć kosmetyczka nie zając nie ucieknie ;)

reklama
Do góry