reklama
Acgug
Fanka BB :)
U mnie wymioty rano i mdłości są nadal. Juz nie takie jak na poczatku ale jednak daja popalic. Brzuch zaczyna rosnąć i ciągnie.Czesc dziewczyny , czy tez 'nie czujecie sie ' jak byście były w ciąży ? Wszystko
Ustąpiło , zrobiło sie jakos dziwnie , poza lekkim brzuszkiem nie ma nic
Ja w ogóle nie potrafię sobie uzmysłowić, że za jakieś pół roku zostane znowu mamą.
Nie dowierzam na razie.
dariaorzechowska
no u mnie wymioty mineły, mdłości też,czasami zwymiotuje jak cos mi nie podpasuje,ale jem rzeczy lekkostrawzero smarzonego, pieczonego. tylko gotowane,no jak daje tylko takie jesc to jem narazie tak.ale cóż ważne że coś już mogę jeszc. Nie jem nic z tłuszczem, olejem,sałatki bz soli, pieprzu,takie jak trawa.
Paulinka.1232
No ja też nie czuje zresztą ja w ogóle nie miałam wymiotow ani nic takiego.
Hej Kochane,
ja też mam podobne odczucia. Nawet dzisiaj rano o tym pomyślałam. Mdłości brak, wymiotów też. Lekko zaokrąglony brzuszek i szybsza zadyszka i nic poza tym. Też się nie czuję jak w ciąży. Aż zaczęłam się zastanawiać czy z Maleństwem wszystko dobrze. Jedynie hormony czasem szaleją. Wczoraj się obudziłam i bez powodu zaczęłam beczeć :/
Za to dziś się w końcu wyspałam. Wstałam przed 12 Upiekłam babkę marmurkową, bo chodzi za mną od tygodnia. Taka próba przed pieczeniem Wielkanocnym A na obiad zrobiłam zapiekankę makaronową z mięskiem mielonym w sosie pomidorkowym z beszamelem
Malusiolka kochana, jak się czujesz? odpoczywasz? :*
ja też mam podobne odczucia. Nawet dzisiaj rano o tym pomyślałam. Mdłości brak, wymiotów też. Lekko zaokrąglony brzuszek i szybsza zadyszka i nic poza tym. Też się nie czuję jak w ciąży. Aż zaczęłam się zastanawiać czy z Maleństwem wszystko dobrze. Jedynie hormony czasem szaleją. Wczoraj się obudziłam i bez powodu zaczęłam beczeć :/
Za to dziś się w końcu wyspałam. Wstałam przed 12 Upiekłam babkę marmurkową, bo chodzi za mną od tygodnia. Taka próba przed pieczeniem Wielkanocnym A na obiad zrobiłam zapiekankę makaronową z mięskiem mielonym w sosie pomidorkowym z beszamelem
Malusiolka kochana, jak się czujesz? odpoczywasz? :*
Ja nie miałam wcześniej jakiś szczególnych objawów, więc teraz o wiele bardziej czuje, że jestem w ciaży niż wcześniej, brzuch urósł, ciagnie mnie, czasami jak za szybko usiade to mam wrażenie, że coś się nie zdążyło sie jeszcze przesunąć
Jutro mam pierwsze usg, ale rano też musze sie wybrać do lekarza, bo jakaś straszna wysypka/uczulenie pojawiło mi sie na ręce, swędzi strasznie i nie moge sie tego pozbyć naturalnymi sposobami, a jak swędzi czasami to się wytrzymać nie da.
A co do pogody, to u nas nachwile przyszla wiosna jest 11 stopni i wiosenne powietrze
Jutro mam pierwsze usg, ale rano też musze sie wybrać do lekarza, bo jakaś straszna wysypka/uczulenie pojawiło mi sie na ręce, swędzi strasznie i nie moge sie tego pozbyć naturalnymi sposobami, a jak swędzi czasami to się wytrzymać nie da.
A co do pogody, to u nas nachwile przyszla wiosna jest 11 stopni i wiosenne powietrze
KasiaMarysia23
Dobry wieczór :-)
Szykuje jabłka na sok. Byłam dziś na rybach z mężem, napaliliśmy ognisko, zjedliśmy kiełbaske :-) mój mąż bardzo lubił mój brzuch, dziś też całowal go i mówił ze słychać jakby coś w środku pływało i pytał kiedy będzie coś słychać i czuć ;-)
Było słonko :-)
Hess jak poczujesz ruchy to uwierzysz :-*
Rosie u mnie jest senność i mdłości czasem.
Molly oj zjadłabym coś dobrego :-)
U mnie hormony i w ogóle samopoczucie ze mogłabym płakać nom stop ale mąż mówi,że bardzo go to boli gdy płacze więc ograniczam się jak tylko mogę.
Szykuje jabłka na sok. Byłam dziś na rybach z mężem, napaliliśmy ognisko, zjedliśmy kiełbaske :-) mój mąż bardzo lubił mój brzuch, dziś też całowal go i mówił ze słychać jakby coś w środku pływało i pytał kiedy będzie coś słychać i czuć ;-)
Było słonko :-)
Hess jak poczujesz ruchy to uwierzysz :-*
Rosie u mnie jest senność i mdłości czasem.
Molly oj zjadłabym coś dobrego :-)
U mnie hormony i w ogóle samopoczucie ze mogłabym płakać nom stop ale mąż mówi,że bardzo go to boli gdy płacze więc ograniczam się jak tylko mogę.
sreberko
mała iskierka 05-09-08 :)
Witajcie kochane
trochę Was zaniedbałam, bardzo bardzo przepraszam. Aż się prosi żeby dopisać i obiecuje poprawę
trochę Was zaniedbałam, bardzo bardzo przepraszam. Aż się prosi żeby dopisać i obiecuje poprawę
reklama
Acgug
A gdzieś Ty się podziewala?Witajcie kochane