jane może także u Ciebie była ta blokada psychiczna , a jak się Ola urodziła to coś puściło
Tosia to będziemy trzymać kciuki za wizytę
Prywatnie chodzisz?
Ja uwielbiam winko, półsłodkie... mniam mogę i butelkę wypić ale sama i w łóżku. Tak się wyluzowywałam
jak męża nie było. Ehh ile ja bym dała, żeby każdego dnia był przy mnie.
mloda zona ja 13 tydz i 5 d
podobno w dalszych ciążach w sensie że w kolejnych to wcześniej czuć ruchy. .
Acgug u mojej mamy już kwiatuszki widać , także główka do góry wiosna tuż tuż
Aluśka, nie przejmuj się gadaniem innych
co będzie to będzie ważne żeby było całe i zdrowe
Miałaś suprise
Anik to miałaś dobrze skoro bez problemu Krzyś poszedł"mieszkać do siebie"
dzielny chłopak
. U mnie hymm... Nie byłam na badaniach, ale jutro pojadę i do urzędu. Dziś był Paweł. Oglądał mój brzuch i kazał sparować, bo mam suchą skórę. Sprawdzał chyba, czy coś czuć bo położył mi ręke na brzuchu i czekał
Doszliśmy do wniosku , że do rozwodu będziemy ukrywać to że się spotykamy. Po rozwodzie wracam do swojego nazwiska i baby będzie miało moje nazwisko jeśli tak można. Przyjaciółka mi powiedziała coś bardzo ważnego : "zobacz nie mogliście mieć dzieci, a teraz macie szanse być rodziną." i to powiedziałam Pawłowi , a on powiedział że coraz częściej o tym myśli. Oczywiście nie robię sobie nadziei, ale wierzę że Nam się uda.
Kurczę jak ja lubię zakupy mebli mm, zazdroszczę Ci. Nie każdy może mieć taki luxus pralnie i suszarnie
Molly ja kocham sałatę
mniaaaaami dziś mix kupiłam i zjadałam troszkę, bo z tatą się podzieliłam
Malusiolka no to pięknie
Ja czekam z niecierpliwością na koniec kwietnia. Może tego 22 w moje urodziny poczuję coś
KasiaRo piszemy
co słychać ??