reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześnióweczki

Dzień dobry świątecznie:)
Ja Wam powiem że mi mąż częściej robi dzień kobiet :) Uwielbiam gdy przynosi kwiatka albo jakis prezencik tak bez okazji i wtedy czuje sie naprawdę wyjatkowa i kochana:) I wam tego życzę;) A dzisiaj mam wizytę i będziemy spr wszystkie parametry:) Ja sie oczywiście stresuje czy dziecko będzie żyło nadal. Niestety z powodu tych poronien ciagle się obawiam że serduszko przestanie bić i chyba tak juz będzie do porodu:( Trzymajcie kciuki :) Wizyta dopiero o 20:00:(

reklama
Ja Wam powiem że mi mąż częściej robi dzień kobiet :) Uwielbiam gdy przynosi kwiatka albo jakis prezencik tak bez okazji i wtedy czuje sie naprawdę wyjatkowa i kochana:) I wam tego życzę;) A dzisiaj mam wizytę i będziemy spr wszystkie parametry:) Ja sie oczywiście stresuje czy dziecko będzie żyło nadal. Niestety z powodu tych poronien ciagle się obawiam że serduszko przestanie bić i chyba tak juz będzie do porodu:( Trzymajcie kciuki :) Wizyta dopiero o 20:00:(
Trzymam mocno kciuki:) wszystko bedzie dobrze. Musi byc.

mloda zona - tylko pamietaj przed pobraniem próbki moczu bardzo dokładnie umyc córcię woda z mydłem. Niestety u dziewczynek sporo zanieczyszczec zbiera sie na wargach sromowych i potem wyhcodzi w moczu duzo leukocytów a czasem nawet bakterie, podczas gdy sa to zanieczyszczenia zewnętrzne a nie skladniki moczu.

soglam - kciuki mocno zacisniete. Bedzie dobrze.

Mloda zona, soglam życze wam żeby wszystko było dobrze :) głowa do góry

Ja sobie zażyczyłam od mojego M, żeby mi ciasto z kremem upiekł (pierwszy raz w życiu) i wybrał cycki murzynki :D jak bedzie czym, to pochwale sie zdjeciem :p

będzie na pewno wszystko dobrze!!!!! trzymam kciuki &&&&&&

Wszystkiego najcudowniejszego Dziewczynki z okazji naszego święta! Radości, miłości, pogody ducha, spokojnej ciąży i szczęśliwego porodu zdrowego Dzieciaczka! :* <3

Mi mój mąż przyniósł śniadanko do łóżeczka i bukiet tulipanków i czekoladki :D Mojej Mamie też kupił, tylko bez śniadania :p

Młoda żona nic się nie dzieje, ciekawa tylko byłam, czy coś Cię uraziło czy coś :) Ale dobrze, że wszystko ok :*

Soglam trzymam kciuki za udaną wizytę, napewno z Dzidziem wszystko dobrze :)

Co do płci, to ja nie znam i myślę, że do połowy ciąży nie będę dociekać :) Wolałabym uniknąć pomyłki, chociaż i na etapie 20 tyg. może się zdarzyć pomyłka :)

Miłego dnia Kochane :* :)

reklama
mloda zona - tylko pamietaj przed pobraniem próbki moczu bardzo dokładnie umyc córcię woda z mydłem. Niestety u dziewczynek sporo zanieczyszczec zbiera sie na wargach sromowych i potem wyhcodzi w moczu duzo leukocytów a czasem nawet bakterie, podczas gdy sa to zanieczyszczenia zewnętrzne a nie skladniki moczu.

soglam - kciuki mocno zacisniete. Bedzie dobrze.
Dziewczyny a czy ogólna morfologie to zawsze na czczo czy tylko jak glukoza i cholesterol?

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry