reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześnióweczki

Dzień Dobry! Wszystkiego najlepszego z okazji naszego święta! :)

Czytałam Was wczoraj przed snem i miałam sen, że poznałam jakiegoś faceta i nie wiedziałam czy mam wybrać jego czy męża. Ale oczywiście wybrałam męża i poszliśmy sobie na basen :D

Siostra męża używa i Pampers i Dada i twierdzi, że jak dla niej nie ma różnicy, nie przeciekają i nie uczulują jej synka. Za to wczoraj jadłyśmy ciasteczka francuskie, tak patrzył, że dałyśmy mu dosłownie okruszek i młody dostał momentalnie wysypki na twarzy :(

reklama
pewnie po prostu za wcześnie jest...ja się dowiedziałam dopiero na połówkowym bo nie było widać wcześniej

Jane, jak już kiedyś tam pisałam, to w Bydgoszczy jest taki lekarz który ma wypasiony sprzęt i płeć niby stwierdza od 13 tygodnia. Ja wolę poczekać np. do 16 tygodnia i wtedy iść, ale to wszystko zależy od tego czego się jutro dowiem na wizycie ;)

Udanego dnia Kobiet :) mój zaspany wstal ,to mu wspomniałam jaki dzień ,a On mi wyjeżdża ze dopiero walentynki byly ,i się za głowę zlapal :D

A mojego męża nie ma, pojechał na 6 do pracy. Oj taty dostałam ślicznego kwiatka. I zamówiłam sobie nawilżacz powietrza :D

A na mnie dzisiaj - delikatnie mówiąc - faceci działają jak płachta na byka. Od męża do pracowników z biura... Grr...
:dry:

a ja sobie sama prezent kupiłam ;) - żyrandol do wiatrołapu. Od męża kwiatka dostałam.

U nas płeć ktora lekarz podał koło połowy ciąży okazała sie błędna, wiec na spokojnie z tym okreslaniem płci na tym etapie.

reklama
Kurcze dziewczyny ja jak o 8 położyłam się na chwilę tak dopiero wstałam aż wstyd.. A głodna jestem jak wilk.. Zrobię badania małej ja też muszę się wybrać na badania krwi i moczu w tym tygodniu więc od razu małej zaniose..

Do góry