kornela123
Fanka BB :)
U nas chustki bambino byly a potem tez odparzenia i od tamtej pory albo wacikami albo do wanny i myjemy.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
KasiaMarysia ja też jestem kwietniówka i również z 22 ;-)Oczywiście wszystko mu powiedziała, nie będę kłamać i oszukiwać. A to że się raz na jakiś czas spotkam z Pawłem to nikt nie wie.
Acgug to pięknie . Będziemy świętować, jeszcze podajże Paulinka ma też 22 wtedy co ja, alboo bardzo zbliżoną datę![]()
Są tu jeszcze kwietniówki ??
Mloda zona ja to nawet ubieraniem się zmęczę![]()
Ja mam koło mamy wodę - rzekę i las. Ale do lasu strach, bo kleszcze.
Hess to u mnie małe będzie spało obok w pokoju, bo w sypialni mam wilgoć.
jane chcieć to sobie mogę. Zawikłana sytuacja.
Dużo marcówekto cole cherry pijemy laski ?
widać już u Ciebie brzuszek na tyle, żeby obcy zobaczyli?
Dziewczyny, a tak na zaś...jakie pampersy polecacie? Pamiętam, że moja bratowa bardzo chwaliła kiedyś pieluszki Dada z Biedronkiże dobre i nie drogie, za to nienawidziła oryginalnych Pampersów. Jakiś czas to ja się zajmowałam dziewczynkami brata i faktycznie Pampersy te oryginalne przeciekały w nocy. Trzeba było nawet i trzy razy w nocy małą przewijać. A jakie Wy kupowałyście?
![]()
KasiaMarysia ja też jestem kwietniówka i również z 22 ;-)
My przetestowaliśmy Dady (są bardzo ok, kupowałam w promocji), na dzień Pampers pomarańczowe na noc zakładalam zielone (były dłużej suche). Jak miał jakieś półtora roku to przerzucilismy się na Babydream z Rossmana i były super. Nic nie przeciekalo i nie odparzalo. Ale może dlatego, że pupa Krzysia była raczej bezproblemowa.widać już u Ciebie brzuszek na tyle, żeby obcy zobaczyli?
Dziewczyny, a tak na zaś...jakie pampersy polecacie? Pamiętam, że moja bratowa bardzo chwaliła kiedyś pieluszki Dada z Biedronkiże dobre i nie drogie, za to nienawidziła oryginalnych Pampersów. Jakiś czas to ja się zajmowałam dziewczynkami brata i faktycznie Pampersy te oryginalne przeciekały w nocy. Trzeba było nawet i trzy razy w nocy małą przewijać. A jakie Wy kupowałyście?
![]()
Słyszałam o nim, nawet kilka pozytywnych opinii, ale ja bardziej wolę naturalne kosmetykiDziewczyny znacie może krem Mustela 9 miesięcy?
Nie ma problemu :-) sporo nas widzę z marca, kwietnia, maja to faktycznie możemy razem świętować z tą cherry coke ;-)Właśnie wiedziałam że któras laska ale zapomniałam, która. Wybaczysz mi????