reklama
Acgug
Fanka BB :)
A ja zgagi nie miałam i moja córa tez miała bardzo bujną czuprynke. Wydaje mi się, ze te wszystkie "przesądy" ciążowe trzeba brać z przymrużeniem okaJa w ciąży jadlam duzo nabialu, dziecko nie miało później żadnej alergii. A zgagę to miałam przeokropna, często popijalam taka zawiesine z apteki, przechodzilo momentalnie. W moim przypadku dziecko miało mega czuprynę
Acgug
Ojej biedny i to na sam weekend. Trzymajcie sieZdrówka dla młodego
kornela123
Poleccie jakis krem na zregenerowanie dloni. Mam taka sucha,czefwona skore az mnie czasem swedzi..
Wiem,ze od mydla bo a to mycie synka po zmianie pampa, mycie butelek,naczyn,po dotykaniu miesa, owocow przed jedzeniem,po wc i tak naokraglo je myje. I tak uzywam dzieciecych bo po zwyklych to mi skora schodzi.
Wiem,ze od mydla bo a to mycie synka po zmianie pampa, mycie butelek,naczyn,po dotykaniu miesa, owocow przed jedzeniem,po wc i tak naokraglo je myje. I tak uzywam dzieciecych bo po zwyklych to mi skora schodzi.
Malusiolka
Potrójna mamusia :D
Kornela, ja sobie podpasowałam do ciała mydło dave. Ostarnio mało nabiału jadłam i trochę czekolady i teraz mam problemy. Nogi mnie swędzą, że do krwi drapie. A smaruje lipikar i mediderm. Używam też dla córki, która na silną alergię i pomaga. Teściowa mówi abym zaczęła więcej twarogów jeść. Co o tym myślicie?
Podobno samo mleko w postaci mleka (takiego ze sklepu) nie jest do niczego człowiekowi potrzebne.
Ostatnio kupujemy mleko bez laktozy i pijemy takie, dużo rzadziej niż kiedyś.
Przetwory mleczne są jak najbardziej wskazane i są ponoć dużo zdrowsze od mleka.
A najzdrowszy jest ponoć kefir.
Po nabiale w każdej postaci (nawet masło i ser żółty) mam ostatnio okropny smak w buzi.
Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka
Ostatnio kupujemy mleko bez laktozy i pijemy takie, dużo rzadziej niż kiedyś.
Przetwory mleczne są jak najbardziej wskazane i są ponoć dużo zdrowsze od mleka.
A najzdrowszy jest ponoć kefir.
Po nabiale w każdej postaci (nawet masło i ser żółty) mam ostatnio okropny smak w buzi.
Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka
kornela123
Tez mnie nogi swedza-uda,ale dlonie mam tragiczne.Kornela, ja sobie podpasowałam do ciała mydło dave. Ostarnio mało nabiału jadłam i trochę czekolady i teraz mam problemy. Nogi mnie swędzą, że do krwi drapie. A smaruje lipikar i mediderm. Używam też dla córki, która na silną alergię i pomaga. Teściowa mówi abym zaczęła więcej twarogów jeść. Co o tym myślicie?
Medi-derm tez mam dla mojego alergika.
dariaorzechowska
Podpisuje sie,tez zdrowka zyczeOjej biedny i to na sam weekend. Trzymajcie sie
reklama
Dziewczyny, znacie się trochę na tych wynikach PAPPA. Mam wyniki ale lekarza dopiero w środę, a nie wiem jak to czytać. Wolna podjednostka B-HCG (L46) 44,96 IU/I a PAPP-A (ciążowe osoczowe białko A) 4787,44 mlU/l
nie wiem jak to ugryźć, w necie są info odnośnie tego prawdopodobieństwa już z zestawieniem z usg genetycznym.
nie wiem jak to ugryźć, w necie są info odnośnie tego prawdopodobieństwa już z zestawieniem z usg genetycznym.