reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześnióweczki

Patrzcie co sie u mnie za oknem dzieje:(
67a59871b05a9fcc94881ff2b3322d7e.jpg

ckai3e3kikq3p3qp.png
Ja z utęsknieniem czekam na wiosne. Lubie zimę ale taką prawdziwą. Białą z mrozem a nie taką chlape.

reklama
Ja lubie zime, ale nie w miescie. Jak wyjade na swieta w gory i jest snieg i mroz, to jest cudnie:) ale tutaj to zaraz tylko bloto i chlapa. Buty mokre, samochodu nie ma gdzie zaparkowac, korki etc. Na szczescie teraz jak szybko padalo, tak szybko sie topi;)

ckai3e3kikq3p3qp.png

Ryb nigdy nie lubiłam, a teraz mam na nie ochotę, tylko zawsze trafiam na ości. Zawsze nawet jak mnie zapewniają ze będzie bez... A ości nienawidzę..

Ryb nigdy nie lubiłam, a teraz mam na nie ochotę, tylko zawsze trafiam na ości. Zawsze nawet jak mnie zapewniają ze będzie bez... A ości nienawidzę..
A ja ryby lubiłam przed ciążą. Teraz nie mogę patrzeć na nie. U nas najczęściej jadamy dorsza plamiaka albo mirune. Te ryby nie mają raczej ości.

Mi dziś położna w przychodni powiedziała,że pracuje w szpitalu i przyszłe mamy jedzą grzybki marynowane tylko swoje zrobi.i że ponoć im pomagają.żebym sobie spróbowała i powiem wam ze faktycznie wymioty się cofaja. wystarczy dwie szt zjeść.

ckai3e3kikq3p3qp.png
[/QUOTE]
Mi dzis

Ale nadziobałyście :) Ja byłam u teściowej na wsi. Pospacerowałam sobie trochę ale bardzo zimno było. Od siostry męża dostałam trochę ciuszków ciążowych.
Ja medykamenty wszelakie kupuję na wapteka.pl, większość leków jest dużo taniej niż w stacjonarnej aptece.

KasiaMArysia no niestety będę musiała tam pracować. Póki dam radę chcę zaoszczędzić na pracownikach więc będę "Zasuwać" :p

Ja też jutro robię pizzę :) już dzisiaj zakupiłam składniki :)

U mnie też strasznie na zewnątrz. Mokro, zimno i wieje. Brrrr..... a mnie od 3 tygodni męczy kaszel...masakra..

Wiecie co, słyszałam taką teorię, że jak kobieta w ciąży pije kawę to dziecko po urodzeniu nie śpi ładnie w nocy. Sprawdziło się to u Was? Ja kawę odstawiłam odkąd się dowiedziałam o ciąży, a moja bratowa piła dość dużo w każdej ciąży i faktyczne jej dzieci, cała czwórka nie spały, budziły się co 15 min, Najstarsza do 3 roku życia nie przespała całej nocy. Pewnie to zbieg okoliczności, ale ciekawa jestem jak było u Was ;)

Wiecie co, słyszałam taką teorię, że jak kobieta w ciąży pije kawę to dziecko po urodzeniu nie śpi ładnie w nocy. Sprawdziło się to u Was?
Molly ja w pierwszej ciąży piłam kawę nawet mężulo próbował mnie ograniczać :D a córa rewelacyjnie spała i nigdy nie mieliśmy z tym problemu ;)

reklama
My leki kupujemy na apteka Gemini. Robią fajne promocje, jak się data kończy. Młodemu tak witaminy i tran kupuje. Data ważności pół roku a cena np. 50% mniejsza niż normalnie. Tylko trzeba wiedzieć, że się to zużyje, no i nie można brać wtedy zbyt dużo na zapas :-)
Ja nie pilam kawy w pierwszej ciąży, teraz też mnie odrzuca sam zapach. Jedyna jaka pilam ostatnio to Orange mokra z McDonald's.

Chyba mi się młody rozkłada :-(

Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka

Do góry