Acgug
Fanka BB :)
Ja z utęsknieniem czekam na wiosne. Lubie zimę ale taką prawdziwą. Białą z mrozem a nie taką chlape.Patrzcie co sie u mnie za oknem dzieje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja z utęsknieniem czekam na wiosne. Lubie zimę ale taką prawdziwą. Białą z mrozem a nie taką chlape.Patrzcie co sie u mnie za oknem dzieje
A ja ryby lubiłam przed ciążą. Teraz nie mogę patrzeć na nie. U nas najczęściej jadamy dorsza plamiaka albo mirune. Te ryby nie mają raczej ości.Ryb nigdy nie lubiłam, a teraz mam na nie ochotę, tylko zawsze trafiam na ości. Zawsze nawet jak mnie zapewniają ze będzie bez... A ości nienawidzę..
Ja takie same. Osci jeszcze np w mirunie nie znalazlam.A ja ryby lubiłam przed ciążą. Teraz nie mogę patrzeć na nie. U nas najczęściej jadamy dorsza plamiaka albo mirune. Te ryby nie mają raczej ości.
Molly ja w pierwszej ciąży piłam kawę nawet mężulo próbował mnie ograniczać a córa rewelacyjnie spała i nigdy nie mieliśmy z tym problemuWiecie co, słyszałam taką teorię, że jak kobieta w ciąży pije kawę to dziecko po urodzeniu nie śpi ładnie w nocy. Sprawdziło się to u Was?