reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześnióweczki

Patrzcie co sie u mnie za oknem dzieje:(
67a59871b05a9fcc94881ff2b3322d7e.jpg

ckai3e3kikq3p3qp.png
Ja z utęsknieniem czekam na wiosne. Lubie zimę ale taką prawdziwą. Białą z mrozem a nie taką chlape.

reklama
Ja lubie zime, ale nie w miescie. Jak wyjade na swieta w gory i jest snieg i mroz, to jest cudnie:) ale tutaj to zaraz tylko bloto i chlapa. Buty mokre, samochodu nie ma gdzie zaparkowac, korki etc. Na szczescie teraz jak szybko padalo, tak szybko sie topi;)

ckai3e3kikq3p3qp.png

Ryb nigdy nie lubiłam, a teraz mam na nie ochotę, tylko zawsze trafiam na ości. Zawsze nawet jak mnie zapewniają ze będzie bez... A ości nienawidzę..

Ryb nigdy nie lubiłam, a teraz mam na nie ochotę, tylko zawsze trafiam na ości. Zawsze nawet jak mnie zapewniają ze będzie bez... A ości nienawidzę..
A ja ryby lubiłam przed ciążą. Teraz nie mogę patrzeć na nie. U nas najczęściej jadamy dorsza plamiaka albo mirune. Te ryby nie mają raczej ości.

Mi dziś położna w przychodni powiedziała,że pracuje w szpitalu i przyszłe mamy jedzą grzybki marynowane tylko swoje zrobi.i że ponoć im pomagają.żebym sobie spróbowała i powiem wam ze faktycznie wymioty się cofaja. wystarczy dwie szt zjeść.

ckai3e3kikq3p3qp.png
[/QUOTE]
Mi dzis

Ale nadziobałyście :) Ja byłam u teściowej na wsi. Pospacerowałam sobie trochę ale bardzo zimno było. Od siostry męża dostałam trochę ciuszków ciążowych.
Ja medykamenty wszelakie kupuję na wapteka.pl, większość leków jest dużo taniej niż w stacjonarnej aptece.

KasiaMArysia no niestety będę musiała tam pracować. Póki dam radę chcę zaoszczędzić na pracownikach więc będę "Zasuwać" :p

Ja też jutro robię pizzę :) już dzisiaj zakupiłam składniki :)

U mnie też strasznie na zewnątrz. Mokro, zimno i wieje. Brrrr..... a mnie od 3 tygodni męczy kaszel...masakra..

Wiecie co, słyszałam taką teorię, że jak kobieta w ciąży pije kawę to dziecko po urodzeniu nie śpi ładnie w nocy. Sprawdziło się to u Was? Ja kawę odstawiłam odkąd się dowiedziałam o ciąży, a moja bratowa piła dość dużo w każdej ciąży i faktyczne jej dzieci, cała czwórka nie spały, budziły się co 15 min, Najstarsza do 3 roku życia nie przespała całej nocy. Pewnie to zbieg okoliczności, ale ciekawa jestem jak było u Was ;)

Wiecie co, słyszałam taką teorię, że jak kobieta w ciąży pije kawę to dziecko po urodzeniu nie śpi ładnie w nocy. Sprawdziło się to u Was?
Molly ja w pierwszej ciąży piłam kawę nawet mężulo próbował mnie ograniczać :D a córa rewelacyjnie spała i nigdy nie mieliśmy z tym problemu ;)

reklama
My leki kupujemy na apteka Gemini. Robią fajne promocje, jak się data kończy. Młodemu tak witaminy i tran kupuje. Data ważności pół roku a cena np. 50% mniejsza niż normalnie. Tylko trzeba wiedzieć, że się to zużyje, no i nie można brać wtedy zbyt dużo na zapas :-)
Ja nie pilam kawy w pierwszej ciąży, teraz też mnie odrzuca sam zapach. Jedyna jaka pilam ostatnio to Orange mokra z McDonald's.

Chyba mi się młody rozkłada :-(

Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka

Do góry