sreberko
mała iskierka 05-09-08 :)
Zdrówka dla młodegoChyba mi się młody rozkłada
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zdrówka dla młodegoChyba mi się młody rozkłada
Niestety nie mam pojecia. W poprzedniej nie mialam. A tak apropo podobno jak kobiete w ciazy meczy zgaga to dzidzius rodzi sie z bujnym fryzemMacie jakieś sposoby na zgagę? Mnie od kilku dni męczy wieczorami
Ja do jajek mam wstręt niestety, próbowałam zjeść nie mogłam, nie smakuje mi. Za to płatki na mleku mi dobrze wchodzą ale słyszałam, że nie wolno jeść dużo nabiału bo dziecko będzie miało skazę. Słyszałyście o tym?
Można się napić coli - mi pomaga - zaczynam potem bekać jak stary brzuchaty piwosz :-) a mój mąż chodzi wtedy i mówi, że mnie bardzo kocha :-) :-) a zgaga Przechodzi :-)
Albo rennie :-)
Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka
A skad jesteś ?? Ja rodziłam w klinicznym w Katowicach.
A teraz nie wiem, druga chyba też cesarka będzie. Myślę nad tym i nad Bonifratami w Katowicach