KasiaRo
Fanka BB :)
Moglybysmy zjesc razemTo ja zjadłabym gorgonzole, do tego salami i pyszna, chrupiące buleczka. Pycha...
Mogę tylko pomarzyć.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moglybysmy zjesc razemTo ja zjadłabym gorgonzole, do tego salami i pyszna, chrupiące buleczka. Pycha...
Mogę tylko pomarzyć.
Podobno można grzyby tylko sprawdzone pieczarki napewno mozna. Uwielbiam w ciazy pieczarki.O grzybowym tez myslalam, ale nie mam grzybow i podobno w ciazy grzyby nie bardzo...
Dorsz tez bede jadla na kolacje. Ale to jem z przymusu. Nie lubie ryb.U mnie bedzie jeszcze dorsz pieczony. Marynuje sie od wczoraj w pesto i cytrynie. Ale to blizej wieczora
A ja jem glownie ryby. Kilka razy w tygodniu zawsze.Dorsz tez bede jadla na kolacje. Ale to jem z przymusu. Nie lubie ryb.
Nie znosze ryb. Z rozsadku zjadam 2 razy w tyg. Ty chyba lubisz taka zdrowa kuchnie nie?A ja jem glownie ryby. Kilka razy w tygodniu zawsze.
Przepis na ciasto do pizzy jest w watku przepisowym. Ktoras z dziewczyn dodala.Poproszę przepis na ciasto do pizzy Jutro w planie mam warzywa na patelnie z ryżem i z mięsem mielonym
pesto.. mniam zielone z mozarellą i makaronem.
Moja mama jest technologiem zywnosci i zywienia, mam to zaszczepione od dziecinstwa... Nigdy nie gotowala 'tradycyjnych' dan. Pierogi, golabki albo smazony kotlet i ogorkowa etc to tylko u babci bylyNie znosze ryb. Z rozsadku zjadam 2 razy w tyg. Ty chyba lubisz taka zdrowa kuchnie nie?