KasiaRo
Fanka BB :)
Tatara tez ech...A ja bym tatara zjadła i serki plesniowe :-(
Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tatara tez ech...A ja bym tatara zjadła i serki plesniowe :-(
Tatara? A chorowalas na tokso?Na tony...
Muszę zapytać mojej gin, czy mogę trochę skubnac.
U mnie rano padało :-) biało było i ślisko od razu :-)Patrzcie co sie u mnie za oknem dzieje
O proszę ja też jestem technologiem żywnościMoja mama jest technologiem zywnosci i zywienia, mam to zaszczepione od dziecinstwa... Nigdy nie gotowala 'tradycyjnych' dan. Pierogi, golabki albo smazony kotlet i ogorkowa etc to tylko u babci były
A nie pamiętam wyników, ale chyba nie.Tatara? A chorowalas na tokso?
Ja tez nie, a zjadlam stado krow na surowo. To mysle, ze nie mozesz ja dostalam zakaz.A nie pamiętam wyników, ale chyba nie.
Tysia, mój młody też 4 kg i 60 cm równiutko :-)u nas tez pogoda bleeee....
serki pleśniowe te z pasteryzowanego mleka można. Czyli te wszystkie podrabiane plesniowe mozna spokojnie jeść.
Byłam dzis porobic badania w labie ...prawie 200 zł zostawilam. Masakra. A 2 marca wizyta - juz nie moge sie doczekać.
Ja pierwszą córcię rodziłam sn i teraz tez bym chciała sn, a jak wyjdzie nie widaomo. Córcia 4 kg ważyła a drugie dziecko podobno zwykle większe.... boje sie ze większego nie dam rady sn urodzić. Pożyjemy, zobaczymy.