reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrześnióweczki

Sreberko, wspolczuje:(
Kornela, a nie masz mozliwosci zadzwonic zapytac? Ja biore 100 caly czas, ale mi nigdy progesteronu nie badali.

Wlasnie wrocilam z centrum handlowego. Nie lubie takich miejsc, ale czasem nie ma wyjscia[emoji849]

ckai3e3kikq3p3qp.png

reklama
alevandra szybkiego powrotu do zdrówka Wam życzę:confused:
Moja też w przedszkolu (zerówce) zostaje na drugi rok.... jest z tego samego rocznika co Twój tyle że z grudnia:sorry:
gabeeee
u Ciebie w rodzinie były przypadki Raka szyjki macicy czy dzięki regularnym cytologiom zostałaś w porę zdiagnozowana ? co gin Ci powiedział odnośnie planowanego porodu? Nie lepiej cc?
no właśnie nie zawsze śnią się odwrotnie...mój jeden koszmar się ziścił po dwóch latach...a śnił mi się akurat jak byłam w ciąży z drugą córą :no2:
mamusia37 trzymam kciuki za Twoje badania:confused:
Aluśka - ja pierwsza to miałam i na dodatek nie wiadomo skąd, bo bez brodawczaka. Cytologia u mnie źle wyszła, były kom. Rakowe w nabłonku.
Potem szybciutko na kolposkopie - tam mi wszystko piękne pokazali - gdzie są nacieki itp. Przy okazji mnie wyczyscili, bo jakieś jeszcze polipy wyszły w tej kamerce. Potem szybciutko zabieg. Nie pamiętam jak to się nazywa, ale takim drutem cieli, elektrodę się przykleja do uda, a to tnie i od razu zasklepia.
To było 3 lata temu i tfu tfu od tamtej pory jest ok:-) mało tego zawsze mi teraz wychodzi I grupa :-)
Cytologie robię 2 razy w roku.

Tak więc dziewczyny róbcie Cytologie raz w roku chociaż. :-)

Moja gin twierdzi, że będzie dobrze.
Czytałam jak Dziewczyny po tym samym rodziły normalnie bez problemu, ale jakoś się cykam.
Nie chciałabym cc, bo nie lubię znieczulen w kręgosłup. Mam złe wspomnienia ;-)

Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka

Sreberko, wspolczuje:(
Kornela, a nie masz mozliwosci zadzwonic zapytac? Ja biore 100 caly czas, ale mi nigdy progesteronu nie badali.

Wlasnie wrocilam z centrum handlowego. Nie lubie takich miejsc, ale czasem nie ma wyjscia[emoji849]

ckai3e3kikq3p3qp.png

Urlop ma bo bym zadzwoniła. Mi odrazu zlecil badanie bo jakby byl wynik wysoki to byśmy odstawili. Niby to naturalny hormon wiec jak zwiększa dawkę to chyba nie zaszkodzi tym bardziej,ze stwierdził,ze niski i na recepcie walnal 100 mg.

Witam .musiałam odpocząć ,a przez pół dnia napisaliście mnóstwo. byłam u gina z tymi wymiotami przepisał mi asmagB i czoplki torecan.zbadał dzidzia ma 4 cm.a tak się rusza ze aż mi łezka poleciała jak to widziałam.rączki nuzki w ciągłym ruchu:).przy okazji zrobił cytologie i dał na badanie tokdoplazmy.na wizytę kazał przyjść tak jak wyznaczona czyli 11.03.cieszę się że wszystko ok.życzę wam też udanych wizyt i dawajcie znać po.buziolki.

Urlop ma bo bym zadzwoniła. Mi odrazu zlecil badanie bo jakby byl wynik wysoki to byśmy odstawili. Niby to naturalny hormon wiec jak zwiększa dawkę to chyba nie zaszkodzi tym bardziej,ze stwierdził,ze niski i na recepcie walnal 100 mg.
Mi gin powiedziala, ze skoro juz biore (przepisali mi w szpitalu, nie ona) to mam brac do 16 tc.

Zmieniajac temat zrobilam risotto ze szparagami [emoji39]

ckai3e3kikq3p3qp.png

Mi gin powiedziala, ze skoro juz biore (przepisali mi w szpitalu, nie ona) to mam brac do 16 tc.

Zmieniajac temat zrobilam risotto ze szparagami [emoji39]

ckai3e3kikq3p3qp.png
Tak jest bezpieczniej bo od 16 tyg lozysko przejmuje funkcje produkcji progesteronu. W poprzedniej ciąży brałam od 4 tyg do 37 non stop.

Pycha:)

reklama
Do góry