reklama
Aluśka - ja pierwsza to miałam i na dodatek nie wiadomo skąd, bo bez brodawczaka. Cytologia u mnie źle wyszła, były kom. Rakowe w nabłonku.alevandra szybkiego powrotu do zdrówka Wam życzę
Moja też w przedszkolu (zerówce) zostaje na drugi rok.... jest z tego samego rocznika co Twój tyle że z grudnia
gabeeee u Ciebie w rodzinie były przypadki Raka szyjki macicy czy dzięki regularnym cytologiom zostałaś w porę zdiagnozowana ? co gin Ci powiedział odnośnie planowanego porodu? Nie lepiej cc?
no właśnie nie zawsze śnią się odwrotnie...mój jeden koszmar się ziścił po dwóch latach...a śnił mi się akurat jak byłam w ciąży z drugą córą
mamusia37 trzymam kciuki za Twoje badania
Potem szybciutko na kolposkopie - tam mi wszystko piękne pokazali - gdzie są nacieki itp. Przy okazji mnie wyczyscili, bo jakieś jeszcze polipy wyszły w tej kamerce. Potem szybciutko zabieg. Nie pamiętam jak to się nazywa, ale takim drutem cieli, elektrodę się przykleja do uda, a to tnie i od razu zasklepia.
To było 3 lata temu i tfu tfu od tamtej pory jest ok:-) mało tego zawsze mi teraz wychodzi I grupa :-)
Cytologie robię 2 razy w roku.
Tak więc dziewczyny róbcie Cytologie raz w roku chociaż. :-)
Moja gin twierdzi, że będzie dobrze.
Czytałam jak Dziewczyny po tym samym rodziły normalnie bez problemu, ale jakoś się cykam.
Nie chciałabym cc, bo nie lubię znieczulen w kręgosłup. Mam złe wspomnienia ;-)
Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka
Hehehehe - tylko, że małe włazi a słoń wyłazi :-) :-)gabeeee mówią jeszcze tak
JAK WLAZŁO I WYJŚĆ MUSI
Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka
kornela123
Fanka BB :)
Sreberko, wspolczuje
Kornela, a nie masz mozliwosci zadzwonic zapytac? Ja biore 100 caly czas, ale mi nigdy progesteronu nie badali.
Wlasnie wrocilam z centrum handlowego. Nie lubie takich miejsc, ale czasem nie ma wyjscia[emoji849]
Urlop ma bo bym zadzwoniła. Mi odrazu zlecil badanie bo jakby byl wynik wysoki to byśmy odstawili. Niby to naturalny hormon wiec jak zwiększa dawkę to chyba nie zaszkodzi tym bardziej,ze stwierdził,ze niski i na recepcie walnal 100 mg.
dariaorzechowska
Witam .musiałam odpocząć ,a przez pół dnia napisaliście mnóstwo. byłam u gina z tymi wymiotami przepisał mi asmagB i czoplki torecan.zbadał dzidzia ma 4 cm.a tak się rusza ze aż mi łezka poleciała jak to widziałam.rączki nuzki w ciągłym ruchu.przy okazji zrobił cytologie i dał na badanie tokdoplazmy.na wizytę kazał przyjść tak jak wyznaczona czyli 11.03.cieszę się że wszystko ok.życzę wam też udanych wizyt i dawajcie znać po.buziolki.
Acgug
Tak patrze na Twój suwaczek i jesteśmy w tym samym tygodniu.Daria to super
Tylko się cieszyc
KasiaRo
Mi gin powiedziala, ze skoro juz biore (przepisali mi w szpitalu, nie ona) to mam brac do 16 tc.Urlop ma bo bym zadzwoniła. Mi odrazu zlecil badanie bo jakby byl wynik wysoki to byśmy odstawili. Niby to naturalny hormon wiec jak zwiększa dawkę to chyba nie zaszkodzi tym bardziej,ze stwierdził,ze niski i na recepcie walnal 100 mg.
Zmieniajac temat zrobilam risotto ze szparagami [emoji39]
kornela123
Tak jest bezpieczniej bo od 16 tyg lozysko przejmuje funkcje produkcji progesteronu. W poprzedniej ciąży brałam od 4 tyg do 37 non stop.Mi gin powiedziala, ze skoro juz biore (przepisali mi w szpitalu, nie ona) to mam brac do 16 tc.
Zmieniajac temat zrobilam risotto ze szparagami [emoji39]
Pycha
reklama
Malusiolka
Potrójna mamusia :D
Kornela, luteina nie zadzkodzi. Nie denerwuj się.
Kasiu, risotto.. mniam
U mnie dzisiaj zapiekanka z makaronem z szynką i z serem.
Kasiu, risotto.. mniam
U mnie dzisiaj zapiekanka z makaronem z szynką i z serem.