Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Si. Rak szyjki macicy.
Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka
Ja chyba jutro zrobię domowa pizze bo mnie prześladuje i co 2 dzien pochlaniam 1-2 pizzerki ze sklepu piekarniczego.
Ja zjadłabym risotto z grzybami. Pycha aż mi ślinka leciJa mam faze na ryz robie raz na tydzien wielka patelnie i potem jest na 2-3 dni poprzednio bylo z cukinia, a wczesniej z krewetkami.
O grzybowym tez myslalam, ale nie mam grzybow i podobno w ciazy grzyby nie bardzo...Ja zjadłabym risotto z grzybami. Pycha aż mi ślinka leci
To ja zjadłabym gorgonzole, do tego salami i pyszna, chrupiące buleczka. Pycha...O grzybowym tez myslalam, ale nie mam grzybow i podobno w ciazy grzyby nie bardzo...