sreberko
mała iskierka 05-09-08 :)
Jak dziewczyny poszaleja tak jak wczoraj to ja popołudniem też będę miała problemMasakra. Nie nadrobie teraz bo lece do pracy. Moze wieczorem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak dziewczyny poszaleja tak jak wczoraj to ja popołudniem też będę miała problemMasakra. Nie nadrobie teraz bo lece do pracy. Moze wieczorem
Dziewczyny bierzecie jakieś witaminy z kwasem dha??? lekarka mi ostatnio poleciła + tran. Ale tak się zastanawiam czy tran może zastąpić ten kwas. Kupiłam bym vita min plus mama ale nie ma kwasu dha ;/
powinnaś dostać, w pracy powinni ci dać dokumenty jakie macie warunki, to ich obowiązek. Nie wiem jak jest u was bo warunki pewnie się różnią między firmami ale u mnie jest:Czy wiesz może czy dostanę jakąś kasę skoro byłam w szpitalu? I to nie była diagnostyka? Nie mogę znaleźć dokumentów, w pracy nic mi niedowiedza a PZU nie mogę się dodzwonić
po wielkości też ale jak znasz datę owulacji to i wiadomo dlaczego dzidzia mniejsza i stresu nie ma.Mniej więcej rozumiem. Myślałam, że to po wielkości dzidzi się poznaje. Powiedziała mi ze to 12 tydzień ale Wasze takie duże bobasy a mój mały się wydaje w stosunku do Waszych
Ja też to używam ze względu na dużą ilość Wit DWitajcie. Ale ranne ptaki z was.ja tam mogę spać tylko coś mi ostatnio pod głowę niewygodnie,kark mnie dziś boli.kasiaMarysia w pregna plus jest kwas foliowy.