reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześnióweczki

reklama
Ja z byłym mężem byłam 8 lat, 3 lata po ślubie. Z Kamilem jestem 4 miesiące, zaraz w drugim miesiącu zdecydowaliśmy się na dziecko:)
My w maju poznaliśmy się, w lipcu już ustaliliśmy datę ślubu na 2.01, a w sierpniu zaszłam w ciąże i wychodzi, że po 3 msc znajomości zaszłam w ciąże. Jeżeli kochasz nie ma znaczenia ile jest się ze sobą. Najważniejsze aby obie osoby szczęśliwe były :)

Mój 3 lata starszy. Przed M byłam z takim jedbym 2 lata i prawie od samego początku razem mieszkaliśmy. Krety i nierób z niego. Źle mnie traktował. Potrafił łóżko do góry dać i mnie zrzucić z niego :/ Najgorsze dwa lata mojego życia.

Ja widzę Wasze suwaczki dopiero jak przekręce telefon poziomo, może też tak macie :)

Z moim mężem znam się 12 lat, parą jesteśmy 6 lat, a po ślubie 1,5 roku. Jesteśmy rówieśnikami.
U nas bardzo podobnie :-) znamy się 13 lat, parą jesteśmy 3 lata, a po ślubie prawie 1,5 roku. I też jesteśmy rówieśnikami :-)

reklama
Ja pieeerdziu Baby!!! :D od rana 250 postów :D :D szalone! Aż zapomniałam, co chciałam pisać :p

To u nas chyba staż małżeński najkrótszy :p Jesteśmy parą 5 lat, a małżeństwem 4 miesiące i 2 dni :D Mój mąż jest ode mnie starszy 8 lat :) KasiaRo moim zdaniem różnica wieku nie ma znaczenia jeśli się kocha i rozumie nawzajem :) Najważniejsze, że czujesz się szczęśliwa i bezpieczna z mężem :)

KasiaMArysia trzymam mocno kciuki, żebyś szybko załatwiła sprawy z rozwodem. To ważne, żeby to zakończyć przed narodzeniem Dzidziusia. Ale z tego co widziałam u mojej Ciotki, to trochę to się ciągnie, no ale oni walczyli ze sobą, więc też inaczej. Dobrze, że Twój mąż też chce mieć to za sobą, to powinno pójść gładko :) Trzymam kciukasy :* Ja i Bobo w brzuszku :p

A co do becikowego to mi się chyba nic nie należy, bo mam działalność?? Ehh...zawsze coś.

Ja latam, załatwiam sprawy w Urzędach. Jak już otworzę lokal to noce będę zarywać, żeby Was czytać :)

Btw. ja też mam obawy, czy dam radę, choć z dziećmi jestem obyta dzięki trzem córeczkom brata, którymi się zajmowałam. Mimo to obawa jest. Ale to chyba normalne. Ja się boję ubierać takim maluszkom ubranka przez główkę...

Dobrej nocki Kochane :)

Do góry