reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrześnióweczki

Dzień dobry :-)
Spac nie moge.. :-(
Młody przyszedł do nas o 4 i się wierci....
Mam wrażenie, że moje dziecko momentami składa się wyłącznie z kolan, łokci i bród. Też tak macie?

Zastanawiam się czy nie kupić szerszego łóżka, mamy 160x200 - zmieniliśmy ze względu na młodego, żeby się z nami mieścił jak przytupta :-) a teraz przy drugim chyba się nie zmieścimy :-/

Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka

reklama
Hihihi

Przetransportowalam się na kanapę, ale raczej też już nie zasne.
Stary chrapię na cały dom, kundle tupią pazurami a kot siedzi na oparciu i mlaska..... Czy mlaszcze?
Która forma poprawna?

Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka

My w maju poznaliśmy się, w lipcu już ustaliliśmy datę ślubu na 2.01, a w sierpniu zaszłam w ciąże i wychodzi, że po 3 msc znajomości zaszłam w ciąże. Jeżeli kochasz nie ma znaczenia ile jest się ze sobą. Najważniejsze aby obie osoby szczęśliwe były :)

Mój 3 lata starszy. Przed M byłam z takim jedbym 2 lata i prawie od samego początku razem mieszkaliśmy. Krety i nierób z niego. Źle mnie traktował. Potrafił łóżko do góry dać i mnie zrzucić z niego :/ Najgorsze dwa lata mojego życia.

Współczuję Ci Kochana takiego faceta. Czasami miałam podobnie. Dobrze że teraz jesteśmy szczęśliwe :-*

Dzień dobry :-) jejku wiedziałam że tak będzie. Poszłam spać ok 1-2 a o 6 juz wspana.

Gabeee wiadomo o co chodzi :D tez mam kota.
Kupuj łóżko, u mnie stoi puste łoze, wole spać w pokoju obok na jedynce.
Ja to boje się sama spać, a tu gdzie śpię to bliżej mam do taty ;P

Śnił mi się kolega z podstawówki i gimnazjum. Jestem ciekawa co u niego.

reklama
Do góry