reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześnióweczki

Dzień dobry :-)
Spac nie moge.. :-(
Młody przyszedł do nas o 4 i się wierci....
Mam wrażenie, że moje dziecko momentami składa się wyłącznie z kolan, łokci i bród. Też tak macie?

Zastanawiam się czy nie kupić szerszego łóżka, mamy 160x200 - zmieniliśmy ze względu na młodego, żeby się z nami mieścił jak przytupta :-) a teraz przy drugim chyba się nie zmieścimy :-/

Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka

reklama
Hihihi

Przetransportowalam się na kanapę, ale raczej też już nie zasne.
Stary chrapię na cały dom, kundle tupią pazurami a kot siedzi na oparciu i mlaska..... Czy mlaszcze?
Która forma poprawna?

Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka

My w maju poznaliśmy się, w lipcu już ustaliliśmy datę ślubu na 2.01, a w sierpniu zaszłam w ciąże i wychodzi, że po 3 msc znajomości zaszłam w ciąże. Jeżeli kochasz nie ma znaczenia ile jest się ze sobą. Najważniejsze aby obie osoby szczęśliwe były :)

Mój 3 lata starszy. Przed M byłam z takim jedbym 2 lata i prawie od samego początku razem mieszkaliśmy. Krety i nierób z niego. Źle mnie traktował. Potrafił łóżko do góry dać i mnie zrzucić z niego :/ Najgorsze dwa lata mojego życia.

Współczuję Ci Kochana takiego faceta. Czasami miałam podobnie. Dobrze że teraz jesteśmy szczęśliwe :-*

Dzień dobry :-) jejku wiedziałam że tak będzie. Poszłam spać ok 1-2 a o 6 juz wspana.

Gabeee wiadomo o co chodzi :D tez mam kota.
Kupuj łóżko, u mnie stoi puste łoze, wole spać w pokoju obok na jedynce.
Ja to boje się sama spać, a tu gdzie śpię to bliżej mam do taty ;P

Śnił mi się kolega z podstawówki i gimnazjum. Jestem ciekawa co u niego.

reklama
Do góry