reklama
kornela123
Fanka BB :)
Dobranoc dziewczyny.
sreberko
mała iskierka 05-09-08 :)
Mój 14 miesięcy ☺Mój mąż jest młodszy, rocznikowo o rok, ale na prawdę to tylko 8 miesięcy
mamusia37
Zaangażowana w BB
Mój 14 miesięcy ☺
mój też młodszy o 2 lata
KasiaMarysia23
Ja widzę Wasze suwaczki dopiero jak przekręce telefon poziomo, może też tak macie
Z moim mężem znam się 12 lat, parą jesteśmy 6 lat, a po ślubie 1,5 roku. Jesteśmy rówieśnikami.
A spróbuję Gdzie się podziewasz?
Malusiolka
Potrójna mamusia :D
My w maju poznaliśmy się, w lipcu już ustaliliśmy datę ślubu na 2.01, a w sierpniu zaszłam w ciąże i wychodzi, że po 3 msc znajomości zaszłam w ciąże. Jeżeli kochasz nie ma znaczenia ile jest się ze sobą. Najważniejsze aby obie osoby szczęśliwe byłyJa z byłym mężem byłam 8 lat, 3 lata po ślubie. Z Kamilem jestem 4 miesiące, zaraz w drugim miesiącu zdecydowaliśmy się na dziecko
Mój 3 lata starszy. Przed M byłam z takim jedbym 2 lata i prawie od samego początku razem mieszkaliśmy. Krety i nierób z niego. Źle mnie traktował. Potrafił łóżko do góry dać i mnie zrzucić z niego :/ Najgorsze dwa lata mojego życia.
dariaorzechowska
Dobranoc mamuśki
AnusiaP
U nas bardzo podobnie :-) znamy się 13 lat, parą jesteśmy 3 lata, a po ślubie prawie 1,5 roku. I też jesteśmy rówieśnikami :-)Ja widzę Wasze suwaczki dopiero jak przekręce telefon poziomo, może też tak macie
Z moim mężem znam się 12 lat, parą jesteśmy 6 lat, a po ślubie 1,5 roku. Jesteśmy rówieśnikami.
sreberko
mała iskierka 05-09-08 :)
Do "napisania" jutro ☺
reklama
Ja pieeerdziu Baby!!! od rana 250 postów szalone! Aż zapomniałam, co chciałam pisać
To u nas chyba staż małżeński najkrótszy Jesteśmy parą 5 lat, a małżeństwem 4 miesiące i 2 dni Mój mąż jest ode mnie starszy 8 lat KasiaRo moim zdaniem różnica wieku nie ma znaczenia jeśli się kocha i rozumie nawzajem Najważniejsze, że czujesz się szczęśliwa i bezpieczna z mężem
KasiaMArysia trzymam mocno kciuki, żebyś szybko załatwiła sprawy z rozwodem. To ważne, żeby to zakończyć przed narodzeniem Dzidziusia. Ale z tego co widziałam u mojej Ciotki, to trochę to się ciągnie, no ale oni walczyli ze sobą, więc też inaczej. Dobrze, że Twój mąż też chce mieć to za sobą, to powinno pójść gładko Trzymam kciukasy :* Ja i Bobo w brzuszku
A co do becikowego to mi się chyba nic nie należy, bo mam działalność?? Ehh...zawsze coś.
Ja latam, załatwiam sprawy w Urzędach. Jak już otworzę lokal to noce będę zarywać, żeby Was czytać
Btw. ja też mam obawy, czy dam radę, choć z dziećmi jestem obyta dzięki trzem córeczkom brata, którymi się zajmowałam. Mimo to obawa jest. Ale to chyba normalne. Ja się boję ubierać takim maluszkom ubranka przez główkę...
Dobrej nocki Kochane
To u nas chyba staż małżeński najkrótszy Jesteśmy parą 5 lat, a małżeństwem 4 miesiące i 2 dni Mój mąż jest ode mnie starszy 8 lat KasiaRo moim zdaniem różnica wieku nie ma znaczenia jeśli się kocha i rozumie nawzajem Najważniejsze, że czujesz się szczęśliwa i bezpieczna z mężem
KasiaMArysia trzymam mocno kciuki, żebyś szybko załatwiła sprawy z rozwodem. To ważne, żeby to zakończyć przed narodzeniem Dzidziusia. Ale z tego co widziałam u mojej Ciotki, to trochę to się ciągnie, no ale oni walczyli ze sobą, więc też inaczej. Dobrze, że Twój mąż też chce mieć to za sobą, to powinno pójść gładko Trzymam kciukasy :* Ja i Bobo w brzuszku
A co do becikowego to mi się chyba nic nie należy, bo mam działalność?? Ehh...zawsze coś.
Ja latam, załatwiam sprawy w Urzędach. Jak już otworzę lokal to noce będę zarywać, żeby Was czytać
Btw. ja też mam obawy, czy dam radę, choć z dziećmi jestem obyta dzięki trzem córeczkom brata, którymi się zajmowałam. Mimo to obawa jest. Ale to chyba normalne. Ja się boję ubierać takim maluszkom ubranka przez główkę...
Dobrej nocki Kochane