reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrześnióweczki

reklama
Ja z byłym mężem byłam 8 lat, 3 lata po ślubie. Z Kamilem jestem 4 miesiące, zaraz w drugim miesiącu zdecydowaliśmy się na dziecko:)
My w maju poznaliśmy się, w lipcu już ustaliliśmy datę ślubu na 2.01, a w sierpniu zaszłam w ciąże i wychodzi, że po 3 msc znajomości zaszłam w ciąże. Jeżeli kochasz nie ma znaczenia ile jest się ze sobą. Najważniejsze aby obie osoby szczęśliwe były :)

Mój 3 lata starszy. Przed M byłam z takim jedbym 2 lata i prawie od samego początku razem mieszkaliśmy. Krety i nierób z niego. Źle mnie traktował. Potrafił łóżko do góry dać i mnie zrzucić z niego :/ Najgorsze dwa lata mojego życia.

Ja widzę Wasze suwaczki dopiero jak przekręce telefon poziomo, może też tak macie :)

Z moim mężem znam się 12 lat, parą jesteśmy 6 lat, a po ślubie 1,5 roku. Jesteśmy rówieśnikami.
U nas bardzo podobnie :-) znamy się 13 lat, parą jesteśmy 3 lata, a po ślubie prawie 1,5 roku. I też jesteśmy rówieśnikami :-)

reklama
Ja pieeerdziu Baby!!! :D od rana 250 postów :D :D szalone! Aż zapomniałam, co chciałam pisać :p

To u nas chyba staż małżeński najkrótszy :p Jesteśmy parą 5 lat, a małżeństwem 4 miesiące i 2 dni :D Mój mąż jest ode mnie starszy 8 lat :) KasiaRo moim zdaniem różnica wieku nie ma znaczenia jeśli się kocha i rozumie nawzajem :) Najważniejsze, że czujesz się szczęśliwa i bezpieczna z mężem :)

KasiaMArysia trzymam mocno kciuki, żebyś szybko załatwiła sprawy z rozwodem. To ważne, żeby to zakończyć przed narodzeniem Dzidziusia. Ale z tego co widziałam u mojej Ciotki, to trochę to się ciągnie, no ale oni walczyli ze sobą, więc też inaczej. Dobrze, że Twój mąż też chce mieć to za sobą, to powinno pójść gładko :) Trzymam kciukasy :* Ja i Bobo w brzuszku :p

A co do becikowego to mi się chyba nic nie należy, bo mam działalność?? Ehh...zawsze coś.

Ja latam, załatwiam sprawy w Urzędach. Jak już otworzę lokal to noce będę zarywać, żeby Was czytać :)

Btw. ja też mam obawy, czy dam radę, choć z dziećmi jestem obyta dzięki trzem córeczkom brata, którymi się zajmowałam. Mimo to obawa jest. Ale to chyba normalne. Ja się boję ubierać takim maluszkom ubranka przez główkę...

Dobrej nocki Kochane :)

Do góry