reklama
gosia2808
Fanka BB :)
Piekne krechyMało tu was hmmm jestem mama 2013 maj wczoraj robilam test i bite dwie krechy ,ale na gin to trochę wcześnie więc na dniach zrobiee termin,Z moich wyliczeń wychodzi 16 .09 .wstawiam mój tescik jak się uda!
![]()
gosia2808
Ja tam zagladalam ale wpisze sie dopiero jak gin potwierdzi i uslysze serduchoA co z watkiem lista wrzesniowek. Tam mialysmy sie wpisac. Zagladalyscie tam ?
juliana
Hej .Ja mam wizytę 22 stycznia.Jak narazie nie mam porannych nieprzyjemności.W poprzedniej ciązy miałam je calymi dniami az do 4 miesiąca masakra.Moze teraz będzie lepiej...
Piekne kreseczkiMało tu was hmmm jestem mama 2013 maj wczoraj robilam test i bite dwie krechy ,ale na gin to trochę wcześnie więc na dniach zrobiee termin,Z moich wyliczeń wychodzi 16 .09 .wstawiam mój tescik jak się uda!
![]()
Mnie mdlosci dosiegaja zwykle wieczorami.Hej .Ja mam wizytę 22 stycznia.Jak narazie nie mam porannych nieprzyjemności.W poprzedniej ciązy miałam je calymi dniami az do 4 miesiąca masakra.Moze teraz będzie lepiej...
Dzisiaj maz zarezerwowal nam weekend w spa wiec w sobote wybieramy sie do Krynicy na narty. Ja jezdzic nie bede ale zastanawiam sie czy moge korzystac z jakuzi.
reklama
annam03
Ja też miałam ostatnia 11 i termin wypada jak Tobie.Dzięki dziewczyny to fakt krechy jak czarowane ,ostatnią mies.miałam 11.12 ale ją mam cykle krótkie 26 dni i owul jest na końcówce okresu około 6 dni od pierwszego dnia cyklu więc stężenie zdarzyło pięknie przyrosnac![]()