reklama
gosia2808
Fanka BB :)
Piekne krechyMało tu was hmmm jestem mama 2013 maj wczoraj robilam test i bite dwie krechy ,ale na gin to trochę wcześnie więc na dniach zrobiee termin ,Z moich wyliczeń wychodzi 16 .09 .wstawiam mój tescik jak się uda!
gosia2808
Ja tam zagladalam ale wpisze sie dopiero jak gin potwierdzi i uslysze serduchoA co z watkiem lista wrzesniowek. Tam mialysmy sie wpisac. Zagladalyscie tam ?
juliana
Hej .Ja mam wizytę 22 stycznia.Jak narazie nie mam porannych nieprzyjemności.W poprzedniej ciązy miałam je calymi dniami az do 4 miesiąca masakra.Moze teraz będzie lepiej...
Piekne kreseczkiMało tu was hmmm jestem mama 2013 maj wczoraj robilam test i bite dwie krechy ,ale na gin to trochę wcześnie więc na dniach zrobiee termin ,Z moich wyliczeń wychodzi 16 .09 .wstawiam mój tescik jak się uda!
Mnie mdlosci dosiegaja zwykle wieczorami.Hej .Ja mam wizytę 22 stycznia.Jak narazie nie mam porannych nieprzyjemności.W poprzedniej ciązy miałam je calymi dniami az do 4 miesiąca masakra.Moze teraz będzie lepiej...
Dzisiaj maz zarezerwowal nam weekend w spa wiec w sobote wybieramy sie do Krynicy na narty. Ja jezdzic nie bede ale zastanawiam sie czy moge korzystac z jakuzi.
reklama
annam03
Ja też miałam ostatnia 11 i termin wypada jak Tobie.Dzięki dziewczyny to fakt krechy jak czarowane ,ostatnią mies.miałam 11.12 ale ją mam cykle krótkie 26 dni i owul jest na końcówce okresu około 6 dni od pierwszego dnia cyklu więc stężenie zdarzyło pięknie przyrosnac