reklama
Ja osobiście zrezygnowałabym z wejscia do jacuzzi przede wszystkim ze względu na ryzyko podłapania bakterii. Również nie poszłabym już na basen. Bakterie potrafią wyrządzić wiele złego.. Ale może lepiej podpytać ginMnie mdlosci dosiegaja zwykle wieczorami.
Dzisiaj maz zarezerwowal nam weekend w spa wiec w sobote wybieramy sie do Krynicy na narty. Ja jezdzic nie bede ale zastanawiam sie czy moge korzystac z jakuzi.
Ja planuje pracowac tak do kwietnia maks maja. Oczywiscie o ile wszystko bedzie dobrze. Nie za wszelka cene. Z jednej strony moze i mialabym chec nawet juz teraz przestac, ale pewnie to tyg zanudzilabym sie w domu
No ale basen jest przeciez
Pamietam w pierwszej ciazy ze byl zbawienny na kregoslup gdy brzusio juz byl duzy. Przeciez bardzo odciaza i to jeden z bezpieczniejszych form aktywnosci w ciazy.
No nad jacuzi sie zastanawiam ale basen ?Ja osobiście zrezygnowałabym z wejscia do jacuzzi przede wszystkim ze względu na ryzyko podłapania bakterii. Również nie poszłabym już na basen. Bakterie potrafią wyrządzić wiele złego.. Ale może lepiej podpytać gin
Pamietam w pierwszej ciazy ze byl zbawienny na kregoslup gdy brzusio juz byl duzy. Przeciez bardzo odciaza i to jeden z bezpieczniejszych form aktywnosci w ciazy.
annam03
Fanka BB :)
Na początku na basen też nie poszłambym ale później jest wskazanyJa osobiście zrezygnowałabym z wejscia do jacuzzi przede wszystkim ze względu na ryzyko podłapania bakterii. Również nie poszłabym już na basen. Bakterie potrafią wyrządzić wiele złego.. Ale może lepiej podpytać gin
alevandra
Aktywna w BB
Cześć Dziewczyny. Można do Was dołączyć? Wczoraj robiłam test i wyszły dwie kreseczki. Dziś rano powtórzyłam - również to samo Będę rejestrować się do lekarza. Bardzo się cieszę, choć.. nie spodziewałam się. To jest moja druga ciąża. Mam już synka 6 lat
!zi
Polis
Bardzo mi przykro, trzymaj się..
hej dziewczyny, troche was przybylo
Ja niestety musze sie pozegnac, W sylwestra zaczelam plamic a pozniej bylo juz tylko gorzej.
Uwazajcie na siebie i maluszki i trzymam za was kciuki
dariaorzechowska
Ja osobiście zrezygnowałabym z wejscia do jacuzzi przede wszystkim ze względu na ryzyko podłapania bakterii. Również nie poszłabym już na basen. Bakterie potrafią wyrządzić wiele złego.. Ale może lepiej podpytać gin
trzymamy kciuki,aby teraz się udało.PowodzeniaPolis
reklama
gosia2808
WitajCześć Dziewczyny. Można do Was dołączyć? Wczoraj robiłam test i wyszły dwie kreseczki. Dziś rano powtórzyłam - również to samo Będę rejestrować się do lekarza. Bardzo się cieszę, choć.. nie spodziewałam się. To jest moja druga ciąża. Mam już synka 6 lat